Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Jakobsbergsgatan 16

Kontor, 1075 m2, Stockholm, City

Hyr toppmodernt och exklusivt kontor nära Stureplan

Vi erbjuder ett modernt och representativt kontor med stora fönster i tre väderstreck. Här möts kunder och medarbetare av en välkomnande receptionsdel och lounge. Lokalen har blandad rumslösning med både kontorslandskap och ett antal cellkontor. I anslutning till receptionsdelen finns konferensrum och tysta rum, och i mitten av lokalen finns en öppen del som kan användas som kontorslandskap eller lounge. Kontorets ytskikt består av påkostade material, såsom vitlaserad stavparkett och stora glaspartier mot enskilda rum.

Kvarteret Jericho ligger mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från såväl Stureplan som Kungsträdgården och Hötorget.

Fastigheten har en innergård med stor cykelparkering, och där återfinns även fastighetens dusch- och omklädningsrum. I kvarteret finns all tänkbar service med närhet till såväl NK och Sturegallerian med sin spaanläggning som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. På Jakobsbergsgatan ligger även Mood-gallerian med sitt rika utbud av butiker, restauranger och kaféer.

Nära till tunnelbanans stationer Östermalmstorg och Hötorget (röda och gröna linjen) samt innerstadsbussar. Promenadavstånd till Stockholms Central med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda Express och flygbussar.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Helena Ekman
08-573 657 22
helena.ekman@skandiafastigheter.se


Skandia Fastigheter

Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i CityLiknande lediga lokaler i City


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning