Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Jakob Westinsgatan 5

Kontor, 110 m2, Stockholm, Kungsholmen

Lokal med egen ingång uthyres utan överlåtelseavgift! Lokalen passar som kontor och/eller showroom. Parkeringsplats är möjlig att hyra utanför lokalen.

Det vackra huset på Jacob Westinsgatan uppfördes år 1926. Huset har en trevlig innergård med trädgårdsmöbler på somrarna.

Omgivning

Nedre Kungsholmen är ett mycket populärt område med närheten till Norr Mälarstrands härliga promenadstråk som kantas av mysiga restauranger och barer. Kort gångavstånd även till Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med vatten och grönska.

Planlösning

Lokalen har en egen ingång från gatan samt en ingång från husets gemensamma trapphus. Entrén är mycket välkomnande med plats för väntande besökare. Lokalen har ett rejält tilltaget rum vilket fungerar som arbetsplats för flera medarbetare alternativt som ett showroom. Det finns även ett mindre arbetsrum för ca 2-3 arbetsplatser som också kan nyttjas som mötesrum. Här finns också ett pentry med 4-5 matplatser, en trevlig wc samt förråd och städskrubb.

Lokalen har en härlig atmosfär och en generös takhöjd. Väggarna är vitmålade och lokalen har ett genomgående parkettgolv förutom vid entrén som har ett grått klinkergolv.

Bredband Stokab har en anslutningspunkt i fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör och använda fiberoptiskt nätverk. Det är även möjligt att teckna ComHem abonnemang.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer. Tunnelbanestation Rådhuset finns inom ett par minuters gångavstånd. Busslinjerna 3 (Karolinska sjukhuset - Södersjukhuset), 50 (Hornsberg - Stora Lappkärrsberget), 53 (Karolinska institutet - Finnberget), 54 (Reimersholme - Storängsbotten) och 62 (Hornsberg - Ruddammen) stannar på Hantverkargatan en liten bit ifrån lokalen. Det tar inte mer än 10 minuter att gå in till Stockholms Centralstation där pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express avgår.

Service

Lokalen ligger i ett mycket trevligt område med närhet till vackra Norr Mälarstrand som erbjuder både restauranger och promenadstråk, exempelvis välbesökta Mälarpaviljongen. Det är även nära Kungsholmens övriga stora utbud av butiker, mataffärer, caféer, restauranger, bank, Apotek, Systembolag etc. Efter en promenad på 10 minuter nås Västermalmsgallerian med hela sitt stora shoppingutbud. Nära även till Hantverkargatan som näst efter Sankt Eriksgatan och Fleminggatan är Kungsholmens bästa shoppinggata.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt. Lokalen lämpar sig för kontorsverksamheter och showroom.
Vänligen respektera att all kontakt samt visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
Hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

Hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 291881
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning