Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Instrumentvägen 45

Kontor, 529 m2, Stockholm, Hägersten

Denna kontorslokal ligger på plan 2 i fastigheten och är försedd med en stor härlig altan som bjuder på fin utsikt över Mälaren och Örnsbergs båtklubb. Lokalen är ljus tack vare gott om fönster och invändiga glaspartier som ger den en luftig känsla.

Ytorna lämpar sig främst som kontor men skulle även kunna passa för vuxenutbildning i mindre skala.

Delvis större öppna ytor som ligger i direkt anslutning till en inre öppen yta som fungerat som pausyta med pentry. Intill denna finns även förråds- och kapprum, samt två WC. Övriga delar av lokalen utgörs till övervägande delar av kontorsrum. Vid entrén finns en öppen yta som lämpar sig för exempelvis loungeyta/kundmottagning.

Detta är ett bra tillfälle att hyra kontorslokaler till en mycket attraktiv hyresnivå, då fastigheten planeras att rivas på sikt för att ge plats åt nya bostäder.

Lokalerna hyrs därför ut med rivningskontrakt fram till år 2021-12-31.

Lokalen består av en blandning av öppna ytor och kontorsrum som ligger runt en pausyta med pentry, förrådsrum, och två WC. Här finns även ett par större konferens-/mötesrum, som ligger på varsin sida om den stora altanen som bjuder på härlig sjöutsikt över Mälaren.

Omgivning

Fastigheten ligger i Örnsberg i Hägersten, mycket vackert placerad precis intill Mälaren och Örnsbergs båtklubb och klippbadet intill Vinterviken. Örnsberg har egen t-banestation, på tunnelbanans röda linje, mellan stationerna Aspudden och Axelsberg.

Området är till största delen bebyggt med flerbostadshus, men i närheten av fastigheten finns ett mindre företagsområde med ett flertal företag i olika branscher.

Kommunikationer

Bil: Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten då den ligger i nära anslutning till Hägerstensvägen, varifrån man snabbt tar sig till Årstalänken och Essingeleden/E4/E20.

Tunnelbana: Örnsbergs station, på röda linjen, ligger endast cirka 500 meters gångväg från fastigheten.

Buss: Vid Örnsbergs station finns hållplats för busslinjerna 153 (Bredäng-Fridhemsplan), 161 (Bagarmossen-Gröndal) med täta avgångar, samt nattbuss 191 (Norsborg-Stockholm C).

Service

I fastighetens närområde finns en restaurang och ett bageri/konditori, och vid Örnsbergs tunnelbanestation, 500 meter från fastigheten, finns bl.a. Pressbyrån, restaurang/pub, pizzeria, gatukök, samt Coop Konsum som håller öppet 08-22.

Vid Axelsbergs t-banestation, cirka 750 meter bort, finns ICA-butik, restauranger, kafé, frisör, kemtvätt/skrädderi, apotek, vårdcentral m.m.

Övrigt

P-platser finns att hyra intill fastigheten


Kontakta annonsör
Anna Johansson
073-2534612
Mobil:
anna.johansson@nordicpm.se


Kontakt

Anna Johansson Anna Johansson
073-2534612
Mobil:

anna.johansson@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 52 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 295029

Nordic PMHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning