Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Ingmar Bergmans gata 4, 1 tr

Kontor, 300 m2, Stockholm, City

Representativt, ljust och yteffektivt. I huvudsak öppen kontorsyta med kontorsrum och konferensrum i olika storlekar. Välkomnande entré intill konferensrum, kapprum och toaletter (det finns 3 toaletter, varav en har dusch i lokalen). Separat omklädningsrum med dusch.

Omgivning

Huset ligger på en tvärgata till Birger Jarlsgatan. Från porten är det nära till allt. Närheten till Nybrogatan ger en lugnande småstadskänsla runt knuten. Åt andra hållet är det bara ett par hundra meter till shoppingmeckat Hamngatan och Sergels torg. Till höger ligger Stureplan med sin dygnet-runt-puls. I dessa kvarter arbetar och verkar Sveriges affärselit.

Kommunikationer

Resten av världen ligger 15 minuter bort. Buss, spårvagn, tunnelbana och taxi på minuten från kontoret till hela Stockholm. Roslagsbanan nås med buss, tunnelbana eller 15 minuters promenad genom lummiga Humlegården. Hela Sverige och resten av världen nås från Centralen med tåg, dubbeldäckartåg, pendeltåg, t-bana samt Arlandabanan. Från Cityterminalen går flygpendel, långfärdsbussar till Sverige, Europa samt transfer till Ålands- och Finlandsfärjorna. Läget är perfekt för att nå eller nås.

Service

Allt det bästa Stockholm kan erbjuda inom shopping, hotell och restaurang. Nära till teatrar, konsertlokaler och arenor. Det finns inget att tillägga. - så vi berättar hellre om lokalerna. Funktionella, yteffektiva och flexibla. Två plan går att förena med interntrappa. Nytt ventilations- och kylsystem. Moderna, eleganta material i kontor, konferens, pentry och toaletter. Dusch på varje plan. Översta planen har terrasser i sydläge. Representativ entré från gatan, snyggt trapphus med dubbla hissar. Garageplats i huset. Miljöklassat.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jörgen Mohlin
070-609 00 49
jorgen.mohlin@gmail.com


Newsec Asset Management AB Sthlm

Utvalda lokaler från Newsec Asset Management AB Sthlm i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning