Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Industrivägen 3-5

Kontor, 678 - 1003 m2, Stockholm, Hagalund

Välkommen till ett modernt superflexibelt kontor där planlösningen kan ändras från mindre rum till styrelserum på bara några minuter. På våning 5 i en fastighet i Solna hittar du denna kontorslokal om ca 678 kvm kontor. Lokalen har en flexibel planlösning med en speciell vägglösning som gör att du efter behov kan flytta väggarna. Det sitter skenor i taket där väggarna fäster som gör det möjligt att skjuta väggarna för att antingen skapa ett stort rum eller några mindre rum om så önskas. En mer effektiv lokal går således inte att hitta.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Hagalund där du med bil snabbt når de stora vägarna E4 och E20.

Planlösning

Ca 678 kvm kontor som kan utökas till ca 1000 kvm om så önskas.Lokalen har en blandad planlösning och med den smarta lösningen med väggar på skenor ger det dig möjlighet att ändra planlösningen på ett enkelt sätt. Nu finns det också möjlighet öka den totala kontorsytan till ca 1000 kvm.

Kommunikationer

Närmaste pendeltågsstation är Solna station som ligger ca 10 minuters promenad bort. Därifrån tar du dig till centralen på ca 7 min.

Service

I närområdet finns det främst lunchrestauranger inom gångavstånd. Både Solna centrum och Mall of Scandinavia finns i närheten av lokalen. Där hittar du all möjlig service som butiker, restauranger, bio, matbutiker, systembolag mm.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1500 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 282957
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning