Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Humlegårdsgatan 4

Kontor, 124 m2, Stockholm, Östermalm

Rumsindelad kontorslokal på våning 2 i fastighet med sekelskifteskänsla och trivsam atmosfär. Här finns möjlighet att skapa en representativ samt hemtrevlig kontorsmiljö med närhet till citypuls och affärsliv, bara ett stenkast från Östermalmshallen, Stureplan och Humlegården.

Ljusa ytskikt, trägolv, stora fönster och högt i tak skapar en rymlig känsla i kontorsrummen. De olika rumsstorlekarna möjliggör för en blandning av både enskilda arbetsplatser och rum med lite större mötesyta.

Gör en intresseanmälan eller ring för mer information om lokalerna eller för att boka in en visning på plats.

Ytorna disponeras över en lång hallkorridor, som löper genom hela lokalen. Korridoren ansluter till ett flertal rum i blandade storlekar med stora fönster ut mot grannhus och gatorna nedanför. Här finns också WC, pentry och ett mindre utrymme som tidigare brukats som förrådsrum. I dagsläget används lokalen som vårdinrättning, men ytorna kan med fördel anpassas tilll kontor. Lokalen har genomgående vitmålade ytskikt och alla rum, med undantag för WC och pentry, har parkettgolv i trä. Nås både via trapphus och hiss.

Omgivning

Östermalm i Stockholms innerstad erbjuder all tänkbar service och bekvämlighet. Här ligger restauranger och butiker tätt i sällskap av bostäder och lummiga grönområden. Östermalm i Stockholms innerstad erbjuder all tänkbar service och bekvämlighet. Här ligger restauranger och butiker tätt, i sällskap av bostäder och lummiga grönområden. Både Stureplans citypuls och natursköna miljöer, så som Humlegården och Strandvägen, ligger pecis runt knuten.

Kommunikationer

Det centrala läget innebär mycket goda kommunikationsmöjligheter.

Bil: Söderifrån nås fastigheten via Klaratunneln och Kungsgatan. Norrifrån via Frösundaleden och Birger Jarlsgatan.

T-bana: På ca 2 minuters promenadavstånd ligger närmaste T-banestation, Östermalmstorg på röda linjen.

Buss: Flertalet bussar stannar på närliggande Sturegatan.

Service

Området erbjuder ett mycket stort serviceutbud på mycket nära avstånd. Här finns stora aktörer inom många olika branscher, bland annat Östermalmshallen, Åhléns, Spotify och Sturecompagniet. Bibliotek, biograf, apotek, vårdinrättningar och skolor finns också i området. Likaså bank-, post- och hotellverksamheter.

Övrigt

Avsatta platser för bilparkering finns i området. Bland annat parkeringshus på närliggande Biblioteksgatan.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Niklas Norlin
070-3738023
Mobil:
niklas.norlin@nordicpm.se


Kontakt

Niklas Norlin Niklas Norlin
070-3738023
Mobil:

niklas.norlin@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 51 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 296423

Nordic PMHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning