Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Hornsgatan 166

Kontor, 5 - 50 m2, Stockholm, Södermalm

Söker du ett dynamiskt kontor med nära samarbeten med andra discipliner?


På plats i våra luftiga ljusa lokaler om ca 400 kvm längst upp i huset finns vi - Arkitektstudio Witte, landskapsarkitekterna Urbio, planarkitekterna Warm in the Winter, How arkitekter, trädgårdsarkitekterna Add Green och stadsbyggnadsarkitekterna Studio Vinterhav - tillsammans är vi c:a 35 medarbetare. Vi tar hjälp av varandras expertis inom respektive område och samarbetar ofta i både anbud och projekt. Vi hjälps även gärna åt att ge jobb/uppdrag åt varandra inom kontoret. På kontoret har vi förutom en härlig lokal med fin utsikt och solig balkong även gemensamma aktiviteter som veckovis lunchträning i Tantos utegym med tränare, lunchföredrag av föreläsare som brinner för sitt ämne varannan vecka och en AW när andan faller på. Vi åker också på gemensamma studieresor och platsbesök.


Kontorsplatserna inkluderar: skrivbord, stol & lampa, gemensamt kök, solig stor balkong, vilorum, dusch, modellrum, två mötesrum, skrivare/scanner och inte minst utbyte av tjänster & kunskap inom kontoret. Vi hyr extra gärna ut till någon/några som ytterligare breddar vår gemensamma kompetens, såsom arkitekter, byggnadsingenjörer, tillgänglighetskunnig och liknande.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Eva Ununger
0708807329
eva@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i SödermalmLiknande lediga lokaler i Södermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning