Inga bilder finns för lokal
Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hornsgatan 114

Kontor, 95 m2, Stockholm, Södermalm

Stor lokal på bottenplan mitt på Hornsgatan. Fungerade tidigare som separata rum och lokaler men har nu byggts ut till en enda lokal. Ingången sker från Hornsgatan 114 i en livlig miljö med närhet till precis allt.

Omgivning

I en livlig och levande del av Södermalm ett par hundra meter från korsningen Hornsgatan/Ringvägen vid Zinkensdamms tunnelbana. Vackra Skinnaviksparken och berget precis bredvid och fullt med butiker och restauranger utanför gatan. Optiker, Coop, McDonalds, Systembolaget, restauranger allt hittas inom ett par kvarter

Planlösning

Ingång från Hornsgatan. På andra sidan finns en fin innergård och lokalen har även fönster inåt för den som vill ha en lugnare miljö invändigt.

Kommunikationer

Zinkensdamm tunnelbana på SL:s röda linje. 4:ans buss går utanför som trafikerar mellan Gullmarsplan och Radiohuset och nere vid korsningen Ringen/Zinken går även buss 66.12170

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Pelle Nilsson
08-690 25 14
pelle.nilsson@olovlindgren.se


Byggnadsfirma Olov Lindgren AB

Utvalda lokaler från Byggnadsfirma Olov Lindgren AB i SödermalmLiknande lediga lokaler i Södermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning