Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Hornsbruksgatan 28

Kontor, 378 m2, Stockholm, City

Välkommen till en mycket fin kontorslokal på plan 9 med högt och fritt läge. Fina breda fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Lokalen är i mycket gott skick och har alla förutsättningar för att skapa en stimulerande och trevlig arbetsplats. Lokalen har en ljus öppen planlösning med stora fina fönsterpartier. Arbetsplatser i öppet landskap. Två toaletter varav den ena med dusch. Välutrustat och modernt pentry.

Omgivning

Hornstull är västra Södermalms naturliga knutpunkt, centralt och på tröskeln till en rad attraktiva grönområden. I skärningspunkten mellan natur och stad, finkultur och subkultur, underground och mainstream, erbjuds moderna kontor med stor potential. Fastigheten har en av Hornstulls T-baneuppgångar i huset. City når du på 9 minuter. Många busslinjer, däribland 4:an, trafikerar Hornstull som liknar ett välutvecklat kommunikationsnav. Även flygbussen kan du bekvämt kliva på precis invid fastigheten och åka direkt till Arlanda. Påfarten till E4:an är väldigt nära. Det finns ett stort utbud av restauranger, butiker, gym och matvaruaffärer i Hornstull. Dessutom ligger Tantolunden och dess grönområden endast 5 minuter från fastigheten. Välkommen till Hornstull!Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Sara Olsson
08 - 545 198 13
sara.olsson@bonnierfastigheter.se


Utvalda lokaler från Bonnier Fastigheter i City


Liknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning