Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hornsbruksgatan 28

Kontor, 378 m2, Stockholm, Södermalm

Välkommen till en ljus och modern kontorslokal om 378 kvm m optimalt läge i Hornstull. Här finns restauranger, bagerier, caféer, matbutiker o butiker.

Välkommen till en mycket fin kontorslokal på plan 9 med högt och fritt läge.
Fina breda fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Lokalen är i mycket gott skick och har alla förutsättningar för att skapa en stimulerande och trevlig arbetsplats.

Fastigheten har en av Hornstulls T-baneuppgångar i huset. City når du på 9 minuter. Många busslinjer, däribland 4:an, trafikerar Hornstull som liknar ett välutvecklat kommunikationsnav. Även flygbussen kan du bekvämt kliva på precis invid fastigheten och åka direkt till Arlanda. Påfarten till E4:an är väldigt nära.

Det finns ett stort utbud av restauranger, butiker, gym och matvaruaffärer i Hornstull. Dessutom ligger Tantolunden och dess grönområden endast 5 minuter från fastigheten.

Välkommen till Hornstull!

Hornstull är västra Södermalms naturliga knutpunkt, centralt och på tröskeln till en rad attraktiva grönområden. I skärningspunkten mellan natur och stad, finkultur och subkultur, underground och mainstream, erbjuds moderna kontor.

Omgivning

Hornstull är västra Södermalms naturliga knutpunkt, centralt och på tröskeln till en rad attraktiva grönområden. I skärningspunkten mellan natur och stad, finkultur och subkultur, underground och mainstream, erbjuds moderna kontor med stor potential.

Planlösning

Lokalen har en ljus öppen planlösning med stora fina fönsterpartier.
Arbetsplatser i öppet landskap. Två toaletter varav den ena med dusch. Välutrustat och modernt pentry.

Kommunikationer

Kommunikationerna till och från Hornstull är utmärkta. Norrifrån trafikeras Hornstull av tunnelbanans röda linjer från Mörby centrum och Ropsten, som sedan fortsätter mot Fruängen respektive Norsborg. Kommer du västerifrån tar det bara några minuter med buss från Fridhemsplan över Västerbron. Ett flertal busslinjer passerar Hornstull, bland annat ringlinje 4 som ger närhet till Södra station och pendeltågen.

Service

I området finns idag ett brett utbud av restauranger, butiker och annan service. Bonnier Fastigheter står bakom uppgraderingen av området och projektet har bidragit till ett redan dynamiskt och spännande område med bra läge och bra kommunikationer. Mötesplatsen har blivit ännu mer levande med torgliv, serveringar och butiker.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marie Meyer
08-453 52 03
076-894 45 03
marie.meyer@eu.jll.com


Kontakt

Marie Meyer Marie Meyer
08-453 52 03
076-894 45 03

marie.meyer@eu.jll.com

Fler lokaler för kontakt


Jones Lang LaSalle AB

Läs mer om Jones Lang LaSalle AB och deras 113 lediga lokaler

www.jllsweden.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 277839

Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB i Södermalm


Liknande lediga lokaler i Södermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning