Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Hornsbruksgatan 15

Kontor, 168 m2, Stockholm, Södermalm

Lokalens planlösning består av en öppen kontorsyta i anslutning till entrén med utrymme för ett par-tre arbetsplatser samt fyra arbetsrum i fil. Här finns även ett stort konferensrum två wc, pentry, städförråd samt ett kompaktarkiv. Innan tillträdet kommer lokalen att ytskiktsrenoveras och hyras ut i fint skick. Väggarna blir vitmålande, golven är i ekparkett och det kommer bli klinkergolv och ommålat i wc.

Omgivning

Hornstull är idag en levande stadsdel som sjuder av liv och rörelse. Här både bor och arbetar många människor, men det finns också möjlighet att njuta av natur och vatten i stadsoaserna Tantolunden och Långholmen. Högalidskyrkan ligger inom kort gångavstånd.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer. T-bana snett över gatan. Ett flertal busslinjer passerar vid Hornstull, stambusslinje 4 tar Dig direkt till Södra Stations pendeltågsstation.

Service

All tänkbar service inom gångavstånd, exempelvis restauranger, caféer, apotek, systembolag, mataffärer och klädbutiker. Högalidshallen ligger alldeles intill och snett över gatan ligger rapparen Petters populära restaurang Frölen Vandal Peters.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrättUppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 296402

Liknande lediga lokaler i Södermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning