Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Hesselmans Torg 12

Kontor, 817 m2, Stockholm, Sickla

Stor och flexibel kontorslokal mitt i hjärtat av Sicklas industrikvarter med bästa tänkbara kommunikationer, service och vacker natur precis intill.

Den generösa lokalen på våning 4 med sina effektiva, ljusa och trivsamma ytor ger er möjligheten att skapa ert drömkontor. Här kan ni som tillträdande hyresgäst utforma arbetsplatsen efter era specifika behov om det så är öppna kontorslandskap, aktivitetsbaserade miljöer eller inspirerande mötesplatser. Lokalen har en generös takhöjd, genomgående fina materialval och stora fönsterpartier med utsikt i tre väderstreck bl. a. över Hesselmans tog med dess folkliv. Här befinner man sig nära såväl natur och vatten som pulsen i Sickla köpkvarter dör du hittar en mängd med butiker och restauranger samt härliga lummiga parker. En plats att trivas på.

Omgivning

Det industrihistoriska arvet har satt sin prägel på Sickla som har utvecklats till ett levande stadskvarter med själ och charm. Idag är de gamla fabrikerna och verkstäderna omsorgsfullt renoverade och fyllda med nya verksamheter. Och utvecklingen fortsätter när det nu byggs det bostäder, hotell, hälsohus, kontor och nya mötesplatser. I sickla har du nära till natur och vatten med goda möjligheter till träning i olika former utomhus eller bara härliga lunchpromenader.

Planlösning

Kontorsytan renoveras och anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till Sickla. Och enklare kommer det att bli. Just nu pågår utbyggnaden av nya tunnelbanan till Sickla. Hesselmans torg 14 ligger på en av Sicklas mest centrala platser. Inom 50 meter från huvudentrén finns Saltsjöbanan, Tvärbanan och bussar. Dessutom görs stora satsningar på gång- och cykelstråk i hela stadsdelen.
Närheten till viktiga trafikleder och den goda tillgången till parkeringsplatser gör det också enkelt för den bilburne att ta sig till kontoret.

Service

Sickla är en plats i rörelse där människor lever och arbetar vägg i vägg med butiker, restauranger, kultur och service. Här finns 150 butiker, ett 30-tal restauranger och flera gym. I Dieselverkstaden finns bibliotek, scener, biograf och klätterhall Hösten 2020 öppnar också nya hälsohuset Curanten och 2021 står hotell Tapetfabriken klart.

Kontakta annonsör
Emelie Madarasz

emelie.madarasz@al.se


Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i SicklaLiknande lediga lokaler i Sickla


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning