Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hemvärnsgatan 9

Kontor, 255 m2, Stockholm

Solna Gate är bland Storstockholms mest tekniskt utrustade kontorsfastigheter. Resultatet är en effektiv arbetsmiljö och en trygghet utöver det vanliga.

Bilen ställer du i varmgaraget, där det även finns tvättmöjligheter, och tar hissendirekt upp till kontoret. Huset är totalsprinklat för brand och i huset finns toppmodernadatahallar. Dessutom har Solna Gate hela tre dieselmotorer från Scania som genererar elkraft när övriga grannfastigheter har strömavbrott. Den tekniska försörjningen av el, friskluft, värme och kyla gör att du och dina medarbetare tryggt kan lita på att allt fungerar, och fokusera på er kärnverksamhet.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till Solna Gate. Tunnelbanestationen Vreten, som är sex stationer från T-centralen mitt i Stockholm, ligger mindre än två minuters gångväg från Solna Gate. Sundbybergs station, med pendel- och fjärrtåg når du på fem minuters promenad. SLs bussar samt Flygbussarna stannar vid fastigheten, och Bromma flygplats ligger endast fem minuter bort. För de bilburna erbjuds garage i huset, samt gratis besöksparkering för gäster.


Kontakta annonsör
Rolf Marias
072-992 2123
rolf.marias@eu.jll.com


Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle ABLiknande lediga lokaler


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning