Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hemvärnsgatan 15

Kontor, 339 m2, Stockholm, Solna

Trevlig lokal för upp till 14 arbetsplatser i delade/egna rum.

Omgivning

Fastigheten ligger nära tunnelbana och bussar i ett område med kontorsbyggnader. Det är nära till naturupplevelser med Solna strand och dess trevliga promenadstråk samt till Sundbybergs centrum där ett stort urval butiker finns.

Planlösning

Delade rum i fil. Plats för kaffestation, pausyta med pentry, två samtals/konferensrum, 3 wc och förråd och städ.

Kommunikationer

Utmärkt kommunikationsläge med Solna strands tunnelbanestation alldeles i närheten. Ett flertal busslinjer trafikerar också området. Från Sundbybergs station, som ligger på bekvämt gångavstånd, går pendeltåg, fjärrtåg och tunnelbana. Kommunikativt läge även för bilburna med närhet till Huvudstaleden, Frösundaleden som leder till E4 och E18. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafi-kerar sträckan Södra Riddarholmshamnen – Klara Mälarstrand – Lilla Essingen (Luxparken) – Gröndal – Alviks strand – Hornsberg – Solna strand. Båten är gratis för Humlegårdens hyresgäster vid uppvisande av ett båtkort. .

Service

I samma hus ligger en av områdets trevligaste restauranger; Trankil. Utöver denna finns ett flertal andra lunchrestauranger med varierade matinriktningar i närheten. I fastigheten finns en nyrenoverad motionshall/gym. I området finns även Pressbyrå, gym, frisör och bageri. Övrig service och handel finns på bekvämt avstånd i Sundbybergs och Solna centrum.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Annelie Liljeqvist
070-591 93 82
annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Humlegården Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i SolnaLiknande lediga lokaler i Solna


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning