Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hästholmsvägen 32, vån 2

Kontor, 319 m2, Stockholm, Danvikstull

Denna lokal kommer genomgå en totalrenovering i samråd med ny hyresgästs behov av planlösning och önskemål.

Lokalen är placerad i fastighetens södra gavel och fönstren sträcker sig utmed tre av fastighetens sidor vilket gör att lokalen är mycket ljus och luftig.

Med mycket goda kommunikations- och

parkeringsmöjligheter och ett brett serviceutbud i närområdet är detta ett suveränt läge precis utanför tullarna vid Danvikstull

och Södermalm.

Endast 20 min med båt till Nybroviken eller med buss 5min till Slussen.

Anpassningsbar lokal med såväl öppna ytor samt rumsindelat.

I anslutning till lokalen via två balkongdörrar finns en egen terass om över 100kvm med möjlighet till egen grill och för luncher och fika utomhus sommartid.

Lokalen har ett hörnläge med fönster i tre väderstreck.

Lokalen är pelarbyggd vilket möjliggör såväl öppna ytor som kontorsrum samt mötesrum i olika storlekar.

Plats för ett pentry och lounge som byggs nytt i samband med ny hyresgäst

Vid behov finns möjlighet att ta upp tyngre saker till lokalen via en lasthiss som går ner till en lastkaj, belägen utanför entrén in till lokalen.

Omgivning

DanvikCenter har ett ypperligt läge vid Henriksdal, intill Danviksklippan och Saltsjökvarn, och med omedelbar närhet till såväl Danvikstull och Södermalm som Hammarby Sjöstad och Sickla.

Fastigheten befinner sig i en närmiljö med en mycket väl avvägd mix av företag, bostäder, kommunikationer och grönområden i ett sjönära läge. Från flera av våningarna i DanvikCenter bereds hänförande utsikt över Saltsjön och Djurgården med Valdemarsudde.

Kommunikationer

DanvikCenter ligger precis intill Värmdövägen, via vilken man snabbt tar sig till Södermalm eller vidare söderut och intilliggande Södra Länken. Att huset dessutom ligger precis utanför biltullarna förtjänar också att nämnas i sammanhanget.

I direkt anslutning till fastigheten finns både Henriksdals station för Saltsjöbanan och hållplats för samtliga busslinjer mellan innerstaden och Nacka/Värmdö, med mycket täta avgångar.

Ett stenkast från fastigheten ligger Saltsjöqvarns brygga, dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen, SLs satsning på kollektivtrafik med båt.

Service

Serviceutbudet i DanvikCenter är mycket bra. Här finns en populär nyrenoverad restaurang med lunchbuffé och uteservering sommartid på terrassen vid fastighetens mysiga park. Restaurangen erbjuder även catering till såväl företag som privatpersoner. Vidare finns även en servicebutik, ett gym, vårdcentral, sjukgymnast och företagshälsovård i fastigheten. Ett femtiotal meter från fastigheten finns dessutom en kinesisk och en japansk restaurang.

I närområdet finns även högklassiga Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, med mäss- och konferensanläggning, spa och restaurang Marina Tower samt charmiga Boule & Berså, perfekt för avslappnade after-workträffar. På promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstads östliga delar, med ett flertal restauranger med sjöutsikt.

Inte långt från DanvikCenter ligger dessutom Sickla köpkvarter, med sitt enastående utbud i form av 160 butiker och restauranger, bibliotek, bio, konsthall och scener.

Övrigt

I DanvikCenter finns ett rymligt garage med hiss direkt upp till våningsplanen, utomhusparkering för besökare, samt lastkaj för transporter till och från fastigheten.

Kontakta annonsör
Anna Johansson
073-2534612
Mobil:
anna.johansson@nordicpm.se


Kontakt

Anna Johansson Anna Johansson
073-2534612
Mobil:

anna.johansson@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 85 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301758

Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM i DanvikstullLiknande lediga lokaler i Danvikstull

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning