Hästholmsvägen 28-32

Kontor, 57 m2, Stockholm, Danvikstull

Denna lokal ligger centralt placerad, på första våningen, i populära landmärket DanvikCenter, vid Henriksdal intill Danviksklippan i Nacka. Lokalen har en mycket attraktiv hyresnivå och ett strategiskt lättillgängligt citynära läge precis utanför tullarna vid Danvikstull och Södermalm, med gott om parkeringsmöjligheter.

Lokalen har i dagsläget parkettmönstrad linoleummatta, ljusa väggar och gott om glaspartier som tar till vara och fördelar ljusinsläppet över alla ytor. Såväl ytskikt som planlösning i lokalen kan enkelt anpassas efter önskemål, för att skapa de yteffektiva, moderna och representativa ytor som krävs för att få till den perfekta lokalen för ert företag.

Låt dig gärna inspireras av de bifogade bilderna med exempel från lokaler som renoverats för tillträdande hyresgästers räkning.

Lokalen består dels av en större öppen yta som är placerad vid lokalens entré, samt i anslutning till denna ett par mindre kontors-/mötesrum som delats av med stora glaspartier som tar tillvara och sprider dagsljuset. I lokalens inre delar finns även ett pentry med trinettkök och kylskåp, samt ett WC. Lokalens entré är försedd med en bastant gallergrind.

Lokalen är flexibel då den saknar bärande innerväggar, vilket ger mycket goda möjligheter att ändra planlösningen för att exempelvis skapa en större öppen yta vid behov.

Omgivning

DanvikCenter har ett ypperligt läge vid Henriksdal, intill Danviksklippan och Saltsjökvarn, och med omedelbar närhet till såväl Danvikstull och Södermalm som Hammarby Sjöstad och Sickla.

Fastigheten befinner sig i en närmiljö med en mycket väl avvägd mix av företag, bostäder, kommunikationer och grönområden i ett sjönära läge. Från flera av våningarna i DanvikCenter bereds hänförande utsikt över Saltsjön och Djurgården med Valdemarsudde.

Kommunikationer

DanvikCenter ligger precis intill Värmdövägen, via vilken man snabbt tar sig till Södermalm eller vidare söderut och intilliggande Södra Länken. Att huset dessutom ligger precis utanför biltullarna förtjänar också att nämnas i sammanhanget.

I direkt anslutning till fastigheten finns både Henriksdals station för Saltsjöbanan och hållplats för samtliga busslinjer mellan innerstaden och Nacka/Värmdö, med mycket täta avgångar.

Ett stenkast från fastigheten ligger Saltsjöqvarns brygga, dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen, SLs satsning på kollektivtrafik med båt.

Service

Serviceutbudet i DanvikCenter är mycket bra. Här finns en populär nyrenoverad restaurang med lunchbuffé och uteservering sommartid på terrassen vid fastighetens mysiga park. Restaurangen erbjuder även catering till såväl företag som privatpersoner. Vidare finns även en servicebutik, ett gym, vårdcentral, sjukgymnast och företagshälsovård i fastigheten. Ett femtiotal meter från fastigheten finns dessutom en kinesisk och en japansk restaurang.

I närområdet finns även högklassiga Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, med mäss- och konferensanläggning, spa och restaurang Marina Tower samt charmiga Boule & Berså, perfekt för avslappnade after-workträffar. På promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstads östliga delar, med ett flertal restauranger med sjöutsikt.

Inte långt från DanvikCenter ligger dessutom Sickla köpkvarter, med sitt enastående utbud i form av 160 butiker och restauranger, bibliotek, bio, konsthall och scener.

Övrigt

I DanvikCenter finns ett rymligt garage med hiss direkt upp till våningsplanen, utomhusparkering för besökare, samt lastkaj för transporter till och från fastigheten.


Kontakta annonsör
Anna Johansson
073-2534612
073-2534612
anna.johansson@nordicpm.se


Kontakt

Anna Johansson Anna Johansson
073-2534612
073-2534612

anna.johansson@nordicpm.se

Fler lokaler för kontakt


Nordic PM

Läs mer om Nordic PM och deras 38 lediga lokaler

www.nordicpm.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 283045

Nordic PM

Utvalda lokaler från Nordic PM i Danvikstull


Liknande lediga lokaler i Danvikstull

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning