Hantverkargatan 10

Kontor, 60 m2, Stockholm, Kungsholmen

Lokalen har egen ingång från gatan. Den nuvarande hyresgästen har investerat i en dragvägg som ger flexibilitet och möjlighet att dela av lokalen till två rum alternativt nyttja lokalen som en enda stor öppen yta. I lokalens bakkant finns en mindre lageryta för förvaring, wc samt ett privat pentry.

Lokalen har klinkergolv, vitmålade väggar samt akustikplattor på väggar och i tak för en behaglig akustik.

Ventilation: Lokalen har självdragsventilation.

Säkerhet: Skyltfönstret såväl som glaspartierna i dörren utgörs av pansarglas.

Bredband: Stokab har en anslutningspunkt i fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör och använda fiberoptiskt nätverk. Om fiber inte redan är indraget i lokalen åligger det lokalhyresgästen att ombesörja detta. Nuvarande hyresgäst använder trådlöst Internet.

Omgivning

Vid Hantverkargatans början stoltserar Stadshuset - en av Sveriges vackraste och mest kända byggnader. Hantverkargatan är en mycket trevlig gata med en lång historia. Det är många förbipasserande varje dag som skall till och från sina jobb och skolor, samtidigt som gatan har ganska lite biltrafik. Lokalens geografiska läge ses av många som Kungsholmens allra bästa och mysigaste område med närhet till vackra Norr Mälarstrand som om erbjuder trevliga promenadstråk såväl som restauranger och barer, exempelvis välbesökta Mälarpaviljongen. Här kan den löparsugne ta sig en löparrunda längs vattnet. Gångavstånd även till Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med vatten och grönska.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer. T-banestationen Rådhuset där den blå linjen passerar finns alldeles runt hörnet. Det är några minuters gångavstånd till Fridhemsplan där även den gröna t-banelinjen passerar. Ett flertal busslinjerna passerar i närheten av lokalen varav linje 3 (Karolinska sjukhuset - Södersjukhuset), 50 (Hornsberg - Stora Lappkärrsberget) och 53 (Karolinska institutet - Finnberget) snett utanför porten. Linje 54 (Reimersholme - Storängsbotten) och 62 (Hornsberg - Ruddammen) vid Kungsholms Torg. Linje 1 (Stora Essingen – Frihamnen) längs efter Fleminggatan. Det tar max 10 minuter att gå in till Stockholms Centralstation där pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express avgår.

Service

Hantverkargatan kantas av ett rikt utbud av trevliga butiker, restauranger och caféer. Det är nära till mataffärer, banker, Apotek, Systembolag etc. Det är ca 10 minuters promenad till Västermalmsgallerian med hela sitt stora shoppingutbud. Nära även till Scheelegatan - Kungsholmens bästa restauranggata - och Fleminggatan som näst efter Sankt Eriksgatan är Kungsholmens bästa shoppinggata. På Fleminggatan finns nyöppnade Ica Maxi som är en av Kungsholmens bästa mataffärer. Närmaste gym är Puls & Träning, också beläget på Fleminggatan. Det tar inte mer än 10 minuter att gå in till City med hela dess gedigna serviceutbud.

Övrigt

Nuvarande kontraktsinnehavare har fri prövningsrätt vad gäller val av intressent att överlåta lokalen till. Café- och restaurangverksamheter undanbedes.

Vänligen respektera att all kontakt samt visningar skall ske via mäklaren.

17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Visa stor karta
Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt
Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 303064

Liknande lediga lokaler i Kungsholmen