Hangövägen 29

Kontor, 393 m2, Stockholm

Modernt kontor i citynära läge!

I nära anslutning till Östermalm ligger UNO, en kontorsfastighet med det mesta. Förutom det härliga läget precis vid vattnet kommer utomhusmiljöerna erbjuda mer grönska och fler ytor att mötas på. Men det är inomhus den största förändringen sker. Här renoverar vi alla kontorslokaler och öppnar upp för fler företag att ta del av husets möjligheter. För den som cyklar till jobbet har vi cykelparkering både utanför entrén och inne i huset, samt möjlighet till omklädning och dusch samt bastu. Fastigheten kommer också att miljöcertifieras i enlighet med Breeam in use.

Tillsammans med de andra fastighetsägarna i området formar vi en inspirerande och inkluderande stadsmiljö. Vad mer kan önskas när du ska hyra kontor?

Omgivning

Som en del i satsningen på Norra Djurgårdsstaden kommer Värtahamnen utvecklas till en stadsdel med många olika funktioner. Befintlig färje- och kryssningsverksamhet bevaras men kontorslokaler, bostäder, handel och service kommer att byggas ut rejält. Området bedöms sammantaget kunna inrymma cirka 5 000 bostäder och 10 000 nya arbetsplatser.

Kommunikationer

Gärdets tunnelbanestation
Buss 1
Buss 76
Båtlinje
Norra länken.

Service

Närmaste granne är Scandic Ariadne – områdets största hotell. Här finns tillgång till service så om konferensrum, övernattning, restaurang och Skybar.

På gångavstånd finns dagligvaruhandel med ICA Kvantum runt knuten, här finns även ett antal lunchrestauranger att välja på. I takt med att området utvecklas kommer fler restaurangen att etableras.

I närområdet finns även etablerade gym som SATS och Friskis & Svettis.

Kontakta annonsör
Oscar Frånlund
073-742 00 72
oscar.franlund@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield

Liknande lediga lokaler