Hamngatan 15

Kontor, 804 m2, Stockholm, City

Funktionellt och representativt kontor i ett av Stockholms absolut bästa lägen.

Omgivning

Kungsträdgården och Norrmalmstorg är närmaste grannar och inte långt härifrån ligger Stureplan, Centralstationen och Arlanda Express samt all tänkbar shopping.

Planlösning

Kontoret har en trivsam planlösning med en möjlighet till representativ och välkomnande receptions-och loungeyta med en tillhörande mötesdel.
Ljusa och fina arbetsplatser i en rumsbaserad planlösning som kan konverteras i en öppen planlösning. med fina utblickar över Norrmalmstorg. Generös pentry-och pausyta jämte större kapprum med bra förvaring och dusch-och omklädningsrum.

Kommunikationer

Kungsträdgårdenstunnelbanestation och innerstadsbussar nås på några minuters gångavstånd och en kortare promenad till Östermalms Torgs Tunnelbanestation. Centralstationen eller Slussen når man på cirka 15 min promenad. För båtpendlare finns Nybrokajen precis intill.

Service

Allt som tänkas kan behövas finns inom några minuters promenad. Tvärs över gatan ligger NK med sitt stora utbud. Restauranger och kaféer av olika slag går också att finna i närområdet.

Övrigt

Ljusa och fina arbetsplatser i en rumsbaserad planlösning som kan konverteras till öppenplanlösning.

15752

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Annelie Liljeqvist
070-591 93 82
annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City

Liknande lediga lokaler i City