Hamngatan 15

Kontor, 617 m2, Stockholm, City

Ledig kontorslokal i bästa läge invid Norrmalmstorg.

Omgivning

Mitt i citypulsen men ändå nära till vackra promenadstråk längs Stockholms kajer.

Planlösning

Kontoret har en trivsam planlösning med en representativ och välkomnande receptions- och loungeyta med en tillhörande konferensdel.
Ljusa fina arbetsplatser i öppen planlösning med fina utblickar över Norrmalmstorg. Generös pentry- och pausyta jämte större kapprum med bra förvaring och dusch- och omklädningsrum.

Kommunikationer

Nära till Kungsträdgårdens- och Östermalmstorgs tunnelbanestationer. Ett stort antal innerstadsbussar går precis utanför fastigheten vid Norrmalmstorg. Bekvämt
gångavstånd till centralstationen.

Service

Norrmalmstorg och Kungsträdgården ligger utanför dörren och all tänkbar service finns på bekvämt avstånd tack vare det centrala läget.

Övrigt

Bakom den vackra 1800-talsfasaden har ett helt nytt kontorshus skapats. Här tillhandahålles moderna, funktionella och representativa kontor i samklang med tillvaratagen sekelskifte i bästa läge på Norrmalmstorg. Ett designat trapphus med två ljusgårdar och två hissar tar dig upp till avsett kontorsplan.

15752

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Annelie Liljeqvist
070-591 93 82
annelie.liljeqvist@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City

Liknande lediga lokaler i City