Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Hammarbyterrassen 3

Kontor, 800 m2, Stockholm, Hammarby Sjöstad

Fastigheten har precis färdigställts och är i absolut toppskick! Det är verkligen en unik fastighet med kopparfasad, bra takhöjd, fönster från golv till tak och som även ger en industriell känsla. Här har du ett stort utbud av konferensytor och övriga allmänytor så som en fantastisk takterrass. Uthyrningsbar yta ligger på plan 2 & 3 och är totalt ca 800 kvm. Möjlighet finns att hyra från ett antal platser till hela ytan om ca 800 kvm. Det finns möjlighet att sitta väldigt effektivt i öppet landskap. Väldigt smakfulla materialval och mekaniska funktioner av högst klass. Detta möjliggör till en väldigt effektiv planering av lokalen. Fastigheten har ett stort gemensamt pentry på 5 tr som du som hyresgäst har tillgång till och även en oslagbar terrass högst upp i huset. Utöver det har du även ett eget pentry på våningsplanet. Lokalen erbjuder ett helhetskoncept med möjlighet att ta del av receptionen, konferensytor och viktigast ett fullt möblerat och fungerande kontor! Avtalstid enligt överenskommelse.


Välkommen på visning!

Omgivning

Bra med blandad service i området längst både kajen och även i Hammarby Allé ett stenkast bort. ICA ligger ca 100 meter bort samt ett flertal restauranger och butiker. Tvärbanan stannar intill ICA och tar dig till Gullmarsplan på ca 2 minuter.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Gustav Hellströmer
0709-634671
gustav@newproperty.se


Kontakt

Gustav Hellströmer Gustav Hellströmer
0709-634671

gustav@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt


New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 124 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297695

Utvalda lokaler från New Property Group AB i Hammarby Sjöstad


Liknande lediga lokaler i Hammarby Sjöstad

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning