Hammarbybacken 27

Kontor, 10 - 4000 m2, Stockholm, Hammarby Sjöstad

Om anläggningen:
Här erbjuds exceptionellt bra utrustade privata kontor, kreativa mötesrum och skrivbordsutrymmen till vilka du kan koppla upp dig och sätta igång kreativiteten. Kontoren har stora fönster från golv till tak och en mycket inspirerande utsikt! Som hyresgäst väljer ni själva om ni önskar hyra kontorsrum eller öppna kontorslandskap/co-workingytor. Flexibiliteten vad gäller avtalslängd samt möjligheten att växa eller krympa med sin verksamhet är ett par av de stora fördelarna att hyra in sig här. Samt förstås också all den kringservice som ingår i hyran.

Mycket ingår i hyran, du betalar ett pris och får ett fullt möblerat kontor, höghastighetsinternet, el- och va samt bemannad reception i entréplan. Städning och diskning ingår, tillgång till mötesrum, duschar och viloutrymmen.

Förutom möjligheten att hyra ett eller flera privata rum och fasta arbetsplatser i öppen co-workingyta kan du för en lägre månadskostnad endast teckna ett medlemskap för Spaces.

För ett medlemskap får du tillång till följande service:

• Tillgång till alla center globalt (totalt ca 3500 center runt om i världen som även finns på flygplatser).
• Tillgång till Spaces egna delicafé för hyresgäster och medlemmar i entréplan.
• Angläggningar med bemannade receptioner med öppentider 8-17 måndag– fredag
• Möjlighet att sitta i alla öppna gemensamhetsytor, businessloungerna samt möjlighet att boka mötesrum via en app med 10% rabatt.
• I Stockholm får du tillgång till 12 center som finns på följande adresser:

Alvik: Gustavlundsvägen 12

City/Östermalm: Engelbrektsgatan 8-11, Klarabergsgatan 29, Mäster Samuelsgatan 60, Olof Palmes gata 29 Östermalmstorg 1,

Hagastaden/Norra Station: Sankt Eriksgatan 117

Kista: Kistagången 20 B

Solna/Frösunda: Gustav III:s Boulevard 34, Svetsarvägen 15 Vretenvägen 13 B,

Södermalm/Hammarby Sjöstad: Hammarbybacken 27 och Ringvägen 100 E

Intresserad? Kontakta förmedlaren för mer info eller för att boka in en tid för visning.

Omgivning

Stockholm New är en del av Stockholm New Creative Business Spaces i Mårtensdal med ett fantastiskt läge med kort gångavstånd till Gullmarsplan och ca 10 minuters promenad till Skanstull.

Kommunikationer

Utmärkt kommunikativt läge med gångavstånd till Gullmarsplan tunnelbana där samtliga tre göra linjer passeras samt stor bussterminal och tvärbana som stannar väldigt nära byggnadens huvudentré. Det kommunikativa läget kommer att bli än bättre när den nya blå tunnelbanelinjen blir klart som kommer att ta dig härifrån till Kungsträdgården på bara några få minuter. Fastigheten är även lättillgänglig för den bilburne med närheten till Nynäsvägen och Södra Länken.

Service

I huset finns en fastighetsgemensam reception som välkomnar besökare, skybar och restaurang Himlen med terrass som drivs krögaren Niklas Ahlbom kommer att öppnas högst upp samt Spaces egna delicafé för Spaces hyresgäster och medlemmar i anslutning till entrén. Cykelgarage och omklädningsrum med duschar finns för husets hyresgäster och naturligtvis p-garage med p-platser att tillgå. Vid Gullmarsplan finns bland annat Hemköp, systembolag, apotek, pizzerior, krogar, blomsterbutiker, frisörer, Pressbyrån och Seven Eleven. I Globen som ligger inom promenadavstånd finns Globen Shoppingcenter och Tele2 Arena med all service du kan tänka dig vad gäller både restaurangutbud och shopping med mera.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 321838

Liknande lediga lokaler i Hammarby Sjöstad