Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hammarby Kajgata 12

Kontor, 380 m2, Stockholm, Hammarby Sjöstad

På fasaderna mot Kanalen respektive Hammarby Kajgata finns plats för

ljusskyltar som annonserar företagen i byggnaden. Våningsplanen är också mycket yteffektiva och funktionella, vilket ger

stor exibilitet att utforma kontoret precis på det sätt du önskar.

Kontoren är mycket ljusa tack vare mängden stora fönster

som går hela vägen ned till golv.

Här finns konferensrum för möten samt öppet landskap för ett mer aktivitetsbaserat arbetssätt.

Alla komponenter i byggnaden är kontrollerade och godkända av

byggvarubedömningen och huset är miljöcertiferat med betyget guld

enligt Sweden Green Building Councils regler för Miljöbyggnad.

Omgivning

Fastigheten ligger alldeles bredvid Hammarby Kanal, som gjord att ta en promenad längs.

Du har också omedelbar närhet till tvärbanan, station Mårtensdal, och annan service som lunchrestauranger och butiker. Här finns det allra mesta och områdets popularitet gör att det löpande kommer tillskott som gör det lätt att trivas.

Vill du jobba i ett område som skiljer sig från de flesta andra? Som genom sitt läge, historia och kreativa stämning verkligen sticker ut? Välkommen till Hammarby Sjöstad. Med kajer som ackompanjeras av havsmåsar och Hammarbybacken inpå knuten har Sjöstaden på kort tid blivit en populär miljö med bostäder, handel och kontor.

Den speciella känslan av att gammalt möter nytt, av alltid närvarande vatten, ett sprudlande restaurangliv - här är miljön internationell och kreativ. Här skapar idédrivna företag nästa generations produkter.

Planlösning

Stor flexibilitet att utforma kontoret precis på det sätt du önskar. Här finns fina konferensrum för möte och enskilt arbete, eller för funktionellt aktivitetsbaserat

arbetssätt.

Kommunikationer

Det finns de som tycker att Hammarby Sjöstad ligger off. Ingenting skulle kunna vara mer fel. Du tar dig enkelt hit, via båt, buss, tvärbanan, cykel och naturligtvis bil.

Buss: 74 från Skanstull, 5 min. Buss 74 från pendeltåget, station Stockholm Södra, 10 min. Buss 469 från Nacka sjukhus. Buss 401 från Slussen. Nattbuss 96 från Odenplan. Cirka 30 busslinjer från Gullmarsplan.

Bil eller Cykel: 5 km från Stockholm City.

Tunnelbana: Gröna linjen till Gullmarsplan eller Skanstull. Härifrån tar du dig till Gullmarsplans T-bana på 5 min. Vill du skaka av dig kontorsstolen ordentligt kan du även promenera dit på 15 min.

Tvärbanan: Från Gullmarsplan med anslutning till tunnelbanans gröna linje, 4 min. Från Liljeholmen med anslutning till tunnelbanans röda linje, 16 min. Från Årstaberg med anslutning till pendeltåg, 11 min till station Mårtensdal som ligger alldeles utanför.

Båt: Från Sofia eller Henriksdal till Luma brygga, 2 min. Från Nybrokajen mellan 30 maj och 30 september.

Service

Att närservicen är av yppersta klass är ett stort plus för medarbetare som vill ha det bästa. Vardagsärenden blir en lätt match eftersom du är omringad av livsmedelsaffärer, apotek och kemtvättar. Det finns dessutom ett stort urval av restauranger och caféer det är lätt att äta varierat på lunchen i närheten av lokalen.

Är du sugen på sushi, husmanskost eller något lätt hittar du det inom 5 minuters promenad.

I området finns också synnerligen goda träningsmöjligheter. Naturligtvis kan du träna på bland annat SATS, gymmet Puls & Träning. Du har också härliga promenadstråk längs vattnet, Nackareservatets motionsspår, stans närmaste slalombacke och till och med möjligheten att hinna med en kajaktur på lunchen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Johanna Gattberg
08-555 148 51
johanna.gattberg@fabege.se


Fabege Storstockholm AB

Utvalda lokaler från Fabege Storstockholm AB i Hammarby SjöstadLiknande lediga lokaler i Hammarby Sjöstad

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning