Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hammarby Kaj 10

Kontor/Kontor/Kontor, 654 m2, Stockholm, Hammarby Sjöstad

Kontor med entré vid kajen
Som namnet antyder ligger Stockholm Seaside vid vattnet. Här arbetar du i en inspirerande miljö på Hammarby kaj, med egen entré vid Hammarbykanalen. I princip kan du vindsurfa till jobbet och parkera brädan utanför entrén.

Sjöläge mitt i staden
Huset förses med terrasser och en glasfasad för att ta vara på utsikten mot Södermalm och det unika läget precis vid kanalen. Här känner du dig som en del av staden – kontorshuset ligger bara några få minuters promenadväg från Skanstull. Trivsamma Hammarby sjöstad erbjuder service, restauranger och den speciella sjöstadskänslan.

Omgivning

En kort promenad från Södermalm
Stockholm Seaside är en del av Stockholm New Creative Business Spaces. Området växer fram i Hammarby Sjöstad strax intill Skanstullsbrons södra fäste. Fastigheten är länken mellan sjöstaden och den nya framväxande stadsdelen Söderstaden.

Planlösning

654 kvm på Hammarby kaj

I Stockholm Seaside får du entré vid Hammarby kaj. Läget är unikt, inte många andra kontor i Stockholm har bryggor utanför dörren och fantastisk sjöutsikt. Lokalen med ca 48 arbetsplatser ligger på plan 4.

Ljus och vattenkontakt
Husets glasfasad släpper in mycket ljus, och överallt har du kontakt med kanalen och Södermalms skyline – här känner du dig som en del av staden. Och så fort vårsolen tittar fram lockar bryggorna vid kajen för samlingar, luncher och fikastunder.

Kommunikationer

Goda kommunikationer och bra skyltläge
Området rymmer både bostäder och kontor, och har mycket goda kommunikationer. Strax intill finns både Nynäsvägen och Gullmarsplan med tunnelbana och bussar och Tvärbanan stannar praktiskt taget utanför entrén. Södermalm finns på sju minuters promenadavstånd på andra sidan Skanstullsbron. Huset är väl synligt från broarna över Hammarbyslussen, vilket ger ett mycket bra skyltläge.

Övrigt

Sthlm New – 100 000 kreativa kvm
Stockholm Seaside är en del av Stockholm New Creative Business Spaces. Området blir en naturlig förlängning av kreativa Södermalm – tillsammans med våra arkitekter skapar vi en miljö för nyskapare inom mode, reklam, IT, spel, media och musik. Totalt handlar det om 100 000 nya kvm kontor.

Hyresgäster i huset: Arrowhead Game Studios, Goto 10, ISS - Internetstiftelsen i Sverige, Mutate, Silentium, Softronic och Yggdrasil.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Fredrik Bergenstråhle
0104481667
0739883301
fredrik.bergenstrahle@skanska.se


Kontakt

Fredrik  Bergenstråhle Fredrik Bergenstråhle
0104481667
0739883301

fredrik.bergenstrahle@skanska.se

Fler lokaler för kontakt


Skanska Fastigheter Stockholm AB

Läs mer om Skanska Fastigheter Stockholm AB och deras 7 lediga lokaler

www.skanska.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 267720

Skanska Fastigheter Stockholm AB

Utvalda lokaler från Skanska Fastigheter Stockholm AB i Hammarby SjöstadLiknande lediga lokaler i Hammarby Sjöstad

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning