Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Hammarby Fabriksväg 23

Kontor/Kontorshotell, 10 - 500 m2, Stockholm, Hammarby Sjöstad

I direkt anslutning till Södra länken, med närhet till Stockholm City, ligger Quick Office kontorshotell i Hammarby Sjöstad med sina 140 kontorsrum.

Här erbjuder Quick Office både färdiga och anpassningsbara kontor, med hög service, till mycket bra priser. Lokalerna är mycket representativa. Du kan hyra möblerat kontorsrum eller möblera själv. Städning av kontorsrummet sköter du eller vi. Valfriheten i vårt serviceutbud gör att du kan fokusera på din egen verksamhet.

Service

Bemannad Reception
Receptionen ger dig som hyresgäst många fördelar med att bl.a ta emot dina besökare, din post och försändelser men framför allt finnas på plats när du själv inte är på kontoret.

Mötes- och konferensrum
Moderna mötesrum i elegant design med glasväggar. Självklart får du boka in dig på valfritt mötesrum på våra andra kontorshotell.

Service & Kommunikationer
På gångavstånd finns restauranger, dagligvaruhandel och trevliga butiker. Allmänna kommunikationer som buss, -T-bana (Gullmarsplan) och båt. Lättillgängligt för den bilburna med bra access till de stora lederna. T-bana kommer till området ca 2025.

IT
Fastigheten är ansluten till Internet via fiber och erbjuder den bästa uppkopplingen med obegränsad kapacitet.

Hög säkerhet
Våra säkerhetslarmade lokaler med passagesystem ger dig hög säkerhet och tillgång till ditt kontor 24 h per dygn 7 dagar i veckan!

Nätverkande
De gemensamma ytorna ger dig möjlighet att skapa kontakter. Och därmed nya affärsmöjligheter. Kaffeautomaten blir en naturlig mötesplats där du träffar dina grannar och kan utbyta idéer och erfarenheter Den lugna och trivsamma cafémiljön inbjuder dessutom till avslappnande kundmöte.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Filip Eriksson

0704-675422
filip@quickoffice.se


Kontakt

Filip Eriksson Filip Eriksson

0704-675422

filip@quickoffice.se

Fler lokaler för kontakt


QO Sthlm AB

Läs mer om QO Sthlm AB och deras 4 lediga lokaler

quickoffice.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 283404

Liknande lediga lokaler i Hammarby SjöstadHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning