Dokument

Exempel på aktivitetsbaserad planlösning
Exempel på öppen planlösning
Presentation Sthlm 01

Hammarby Allé 10

Kontor/Kontor/Kontor, 359 - 3930 m2, Stockholm, Hammarby Sjöstad

Sthlm New - Möt framtiden i skarp skrapa

Precis här växer den nya staden upp

Under femtio år dominerades området av en bilfabrik. Amerikanska bilmärken var målade på taket till byggnaden, som var stor som en flyghangar. Det nya, kreativa kontorsområde som nu byggs närmast broarna mot Skanstull, är den sista pusselbiten i den nya stadsdelen.
Många av hyresgästerna är företag i branscher som inte jobbar nio till fem. I Stockholms nya, kreativa distrikt kommer man att slipa på koncept och lösningar långt efter ordinarie kontorstid.

Det här är det nya Stockholm. Välkommen!

Omgivning

En bropromenad från Södermalm
Sthlm New ligger i Hammarby sjöstad strax intill Skanstullsbrons södra fäste. Fastigheten är länken mellan sjöstaden och den nya framväxande stadsdelen Söderstaden. Här sitter du mitt i ett expansivt område och får promenadavstånd till Södermalm.

Söderstaden – en ny expansiv stadsdel
Den nya stadsdelen Söderstaden omfattar Globenområdet, Slakthusområdet, Gullmarsplan och södra Skanstull.

Planlösning

Lokalerna är yteffektiva, flexibla och energieffektiva, som sig bör. Som hyresgäst väljer ni själva om ni önskar öppet landskap eller enskilda rum. De kan också anpassas om ert företag växer eller krymper.
Fasaden får liv genom att glasytor växelverkar med paneler i klara kulörer. Fönster från golv till tak gör varje våningsplan ljust och luftigt. Och då har vi ännu inte nämnt utsikten. När vi ändå talar om saken: På översta våningsplanet är en skybar belägen. Och restaurang.

Kommunikationer

Området har femstjärniga kommunikationer. Bara minuter bort finns Gullmarsplan med tunnelbanelinjer och en stor bussterminal. Tvärbanan stannar praktiskt taget utanför dörren. Och då den nya tunnelbanan är klar, kommer du att nå Kungsträdgården på bara några minuter (med stationen Sofia som enda stopp på vägen till city).
Du som kör bil uppskattar säkert Nynäsvägen och närheten till Södra Länken. Att promenera till Södermalm tar sju minuter. Och sist men inte minst; hela Sthlm New har cykelgarage och omklädningsrum för cyklister. Närheten till Nynäsvägen ger ett mycket bra skyltläge.

Service

Sjöstaden Skybar, restaurang med takterrass som drivs av krögaren Niklas Ahlbom. Café NollEttan och Tastory finns också i husen.

Övrigt

Sthlm New – 100 000 kreativa kvm

Sthlm 01 är en del av Stockholm New Creative Business Spaces. Området blir en naturlig förlängning av kreativa Södermalm – tillsammans med våra arkitekter skapar vi en miljö för nyskapare inom mode, reklam, IT, spel, media och musik.

Sthlm New Creative Business Spaces består av totalt 100 000 kvm kontor:

Sthlm Seaside – färdigställt
Sthlm 03 – färdigställt
Sthlm 01 – färdigställt
Sthlm 04 – färdigställt
Sthlm 02 – planerad inflytt Q4 2023
Sthlm 05 – planerad projektstart 2024
Sthlm 06 – planerad projektstart 2025

I området får du grannar som Westander, Nabo, Funkia, Nets, Arrowhead, Goto 10, IIS -Internetstiftelsen i Sverige, Mutate, Softronic, Yggdrasil, Polystar, Propeller, Seenthis och Rhyme

Läs mer på sthlmnew.se

Kontakta Annonsör

Caroline Andersson
+46104495513
+46707968801
caroline.andersson@skanska.se


Utvalda lokaler från Skanska Fastigheter Stockholm AB i Hammarby Sjöstad

Liknande lediga lokaler i Hammarby Sjöstad