Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Hälsingegatan 40

Kontor, 250 - 594 m2, Stockholm, Vasastan

Lokalen ligger näst högst upp i fastigheten med en utsikt så långt ögat kan nå åt norr, öst och väst! Totalt ca 594 kvm med en större del öppen planlösning och ett antal mötesrum i olika storlekar samt några enstaka cellkontor. En väldigt representativ lokal med snygga materialval. Möjlighet att hyra till p-platser i huset för en förmånlig hyra. Det finns även möjlighet att hyra en del av kontoret på ca 250 kvm i andrahand. Överlåtelse av befintligt avtal som löper fram till 2021-04-30.

Omgivning

Området erbjuder gott om service med ett stort utbud av restauranger, butiker och även konferensmöjligheter för större sällskap i angränsande fastigheter.

Övrigt

Ett strategiskt läge med snabb access in till centrala delarna av Stockholm både med bil och kommunalt. Även E4:an och E18 ligger precis runt hörnet som möjliggör en kortare restid runt om i hela Stockholm.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Gustav Hellströmer
0709-634671
gustav@newproperty.se


Kontakt

Gustav Hellströmer Gustav Hellströmer
0709-634671

gustav@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt


New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 117 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 286140

Utvalda lokaler från New Property Group AB i VasastanLiknande lediga lokaler i VasastanHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning