Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Hälsingegatan 38-40

Kontor, 13000 m2, Stockholm, Hagastaden

Kontorslokal som byggs om i sin helhet och anpassas till modern tekniskstandard med stor flexibilitet och stor persontäthet.

Omgivning

Där Vasastaden möter Hagastaden.

Du hittar Norra Station mitt i stadspulsen i kvarteret där den anrika Vasastaden och den framväxande Hagastaden möts.

Utvecklingen av Hagastaden är ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt. Utvecklingen av den nya stadsdelen ska vara klar år 2030 och då kommer här att finnas en tunnelbanestation som öppnar 2025, 6 000 nya bostäder och 50 000 arbetsplatser.

Strax intill Norra Station etableras den nya Norra Stationsparken – en av Stockholms största parksatsningar. En grön oas med ett modernt parktorg där det finns plats för torghandel, marknader och andra mindre evenemang. Parken beräknas vara färdig år 2024.

Planlösning

Kontorsplanet har ett generöst ljusinsläpp och stora ytor som enkelt kan anpassas till olika behov och arbetssätt.Flexibilitet är ett nyckelord och kontorslokalen i Norra Station är dimensionerade och utformade för att klara en effektivitet om 10 kvm/person. När man hyr alla dessa kvm sitter man på våningsplan 3-6 i lågdelen och i högdelen 4-11, då har man en egen terrass om ca 1000 kvm samt en gemensam takterrass som hyresgästerna kan nyttja.

Kommunikationer

Enkelt att nå oavsett hur du reser.

Hagastaden kommer inom några år att vara det näst största kontorsarbetsplats- området inom Stockholm. Så naturligtvis är kommunikationerna hit väldigt goda och välplanerade.Under 2020 påbörjas bygget av en ny tunnelbanelinje – den gula linjen – som sträcker sig från Odenplan till Arenastaden.På Odenplan knyts den samman med den gröna linjen och förbinder därmed Hagastaden med södra Stockholm.

6 min till St Eriksplans tunnelbana
2 min till nya tunnelbanestationen i Hagastaden
4 min till Citybanan
12 min till Arlanda Express
10 min till Bromma flygplats med bil
25 min till Arlanda flygplats med bil.

Service

Liv och rörelse 24-7.

För oss på Humlegården är det inte bara själva kontorslokalerna som är viktiga, utan även vad som finns runtomkring.Vi vill att människorna som arbetar i våra lokaler ska trivas i kvarteret, och att det ska locka besökare från andradelar av staden.Kvarteret där Norra Station tar form har ett stort utbud av både restauranger, caféer och hotell, vilket gör det levande under dygnets alla timmar.Alldeles i närheten ligger Stockholm Gallery District med ett kluster av gallerier av internationell standard.

Självklart hittar man även gott om gym och andra träningsmöjligheter i kvarteret. Det är också nära till Hagaparken och Brunnsviken. För den som cykelpendlar finns inomhusparkering med laddningsmöjligheter för el-cykel i Norra Station, och omklädningsrum och dusch i nära anslutning till kontoren.

Övrigt

Efter restaurering och ombyggnad kommer Norra Station att vara en integrerad del av Hagastaden med attraktiva kontorslokaler, anpassade för att klara morgondagens sätt att arbeta. Lokalerna är också byggda med hållbarhet i fokus och certifieras enligt BREEAM In-Use, nivå Very Good.

På entréplanet är det liv och rörelse från morgon till kväll.Besökare möts av en öppen och inkluderande atmosfär. Ytorna är flexibla och fungerar både som kontorsplatser, mötes- och konferensrum. Här finns allt från reception och servicefunktioner till restaurang/café, och möjlighet att ordna tillfälliga event.15752

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Lennart Öberg

lennart.oberg@humlegarden.se


Humlegården Fastigheter AB

Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Hagastaden


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning