Dokument


Hälsingegatan 32

Kontor, 649 m2, Stockholm, Vasastan

Här har ni möjlighet att hyra en lokal med mycket karaktär. Lokalen har en öppen planlösning samt synliga installationer i tak, vilket skapar en härlig känsla av ljus och rymd. Då lokalen som ligger ca 1/2 trappa ner från gatuplan (2 tr upp från bakgård, sutteränghus) även har en nedfart med garageport rakt in i lokalen skapar det bra möjligheter för inlastning. Välkomna att trivas!

Omgivning

Service: Fastigheten är belägen inom ett mycket expansivt område och nås enkelt med både bil och allmänna färdmedel. Inom 5 minuters promenad når du både S:t Eriksplans och Odenplans tunnelbanestationer, vilka ansluter till tunnelbanans gröna linje. Flera innerstadsbussar trafikerar området. Kvarteret ligger i närheten av E4:an, motorvägen till Arlanda och norrut samt E4 och E20 till Malmö och Göteborg i söder. Avståndet till Arlanda är ca 40 km och trafikeras av bussar var 10-15 minut och tar ca 30 minuter.

Övrigt

Härden 19 ligger alldeles intill Norra Stationsgatan, inte långt ifrån norra infarten till Stockholm (Norrtull). Fastigheten har tre adresser med huvudentré på S:t Eriksgatan 115. Entrén från Hälsingegatan används av kontoren mot Hälsingegatan och garaget har infart från Härdgången. I byggnaden finns ett 4-stjärnigt hotell med 216 rum som drivs av Elite Palace Hotel.

Fastigheten uppfördes 1930 som hotell och kontorsbyggnad i funkisstil och renoverades under åren 1954 och 1987. Byggnaden består av totalt 11 våningsplan, 3 plan under och 8 plan över marknivå. Våningsplanen under marknivå innehåller främst lager, gym, två garageplan och en biltvätt. Entréplanet och våning 2 tr delas av hotellet och kontoret, våning 1 och 3 tr innehåller endast kontor och våning 4-7 enbart hotellet.

Vasastan

Kontakta Annonsör

Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


Liknande lediga lokaler i Vasastan