Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hallonbergsplan 5-7

Kontor, 103 m2, Stockholm, Sundbyberg

Kontorslokal med 5 kontorsrum i Hallonbergens Centrum.

Kontorslokal med 5 kontorsrum, pentry och matplats på våningsplan 3 i Hallonbergen Centrum. Planlösningen går att ändra efter önskat behov. Fönster vetter in mot Centrum. Möjlighet finns till garageplats i huset.

Omgivning

I direkt anslutning till lokalen finns tunnelbana (blå linjen) och busstorget. Genom Hallonbergen Centrum passerar dagligen tusentals människor på väg till jobb och skola. I huset finns bland annat mataffär, spelbutik, blomsterbutik, bibliotek, gym och sporthall. Bra parkeringsmöjligheter, även i garage. Det är nära till grönområden och promenadstråk kring Lötsjön och Råstasjön.
Det pågår planering för att utveckla Hallonbergen Centrum och området kring Hallonbergen och Ör. På kommunens hemsida kan du läsa mer om målbilden 2030 och vad som planeras eller byggs för tillfället.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Engelgren
08-7353733
anna.engelgren@balder.se


Fastighets AB Balder

Utvalda lokaler från Fastighets AB Balder i Sundbyberg


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning