Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Hägerneholmsvägen 13

Kontor, 70 - 140 m2, Stockholm, Arninge

Fin butiks-/kontorslokal i nybyggd fastighet. Lokalen kommer att få stora skyltfönster från golv till tak, vilket ger ett härligt ljusinsläpp likväl som god exponering. Generös takhöjd och egen entré i markplan. Möjlighet finns att vara med och påverka lokalens utformning och standard till en ändamålsenlig lokal för just er verksamhet. Lokalen passar perfekt som butik, kontor eller showroom. Lokalen är eventuellt möjlig att dela i två möjligen tre delar. Lämpliga enheter blir då om ca 100-150 kvm, eventuellt möjligt från ca 70 kvm.

Omgivning

Arninge genomgår just nu en större expansion där det tillskapas ca 2000 nya bostäder i närliggande området kring denna fastighet. Idag är ca 1000 av dessa bostäder färdiga och inflyttade. Strax intill fastigheten finns Stadsparken som invigdes 2016 och kommer vara områdets centrala punkt. Parken erbjuder allt från utegym och multisportplan till platser för rekreation. Här finns det även gott om cykelvägar och fina promenadstråk.

Planlösning

Lokalen har idag en öppen planlösning samt en egen entré i markplan, vilket gör den lämplig för butiksverksamhet såväl som för kontor eller showroom. I övrigt är det en rå betongyta där det finns möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning och standard.

Kommunikationer

Efter ca 8 minuters promenad når du busshållplats Ritarslingan där busslinje 629 tar dig till Danderyds sjukhus. Där ansluter du till tunnelbanans röda linje samt flertalet busslinjer. Det är även bekvämt att ta sig med bil till fastigheten då E18 passerar i närheten.

Service

I området finns flertal butiker, stora som små. Här finns även restauranger och annan service. Till Arninge Centrum, som erbjuder all tänkbar service, är det ca 10 minuters promenad.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 293727
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning