Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Gustavslundsvägen 42

Kontor, 1131 - 2262 m2, Stockholm, Alvik

Här finns en ljus och modern kontorslokal med utmärkt läge mitt på Alviks Torg.

Alla vägar bär till Alviks Torg som är ett välutvecklat kommunikationsnav med tunnelbana, tvärbana, spårvagn och mängder med bussar.

Moderna och representativa kontorsfastigheter som byggdes 1996 och förvaltas av Anders Bodin Fastigheter. Genomgående hög kvalitet i materialval, installationer, ljudkrav med mera.

Har man sitt kontor på Alviks Torg så har man nära till det mesta. Här finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller en snabb ostburgare.

Lokalen som finns tillgänglig är 1131 kvm och ligger med högt och fritt läge på plan 4.

Välkommen till visning!

Omgivning

L´Oréal, Interflora, Sharp, Manpower är exempel på företag som valt att etablera sitt kontor på Alviks Torg. Här finns även Scandic hotell, restaurang Sjöpaviljongen samt ett stort utbud av restauranger för alla smaker och övrig service i form av exempelvis livsmedel, banker, frisör, optiker, blommor, mode, hälsa och inredning. Flertal träningsanläggningar i området.

Planlösning

Modern och yteffektiv lokal med flexibel planlösning som enkelt kan anpassas till öppna ytor eller rumsindelat, allt efter behov och önskemål.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till Alvik. Knutpunkt med utmärkta kommunikationer, tunnelbana, tvärbana, Nockebybana och bussar i direkt anslutning till Alviks Torg. Närhet till Bromma flygplats.

Service

Stort och brett utbud av restauranger för alla smaker och tillfällen samt service i form av exempelvis livsmedel, banker, frisör, optiker, blommor, mode, hälsa och inredning. Flertal träningsanläggningar i området samt hotell.


Kontakta annonsör
Marie Meyer
08-453 52 03
076-894 45 03
marie.meyer@eu.jll.com


Kontakt

Marie Meyer Marie Meyer
08-453 52 03
076-894 45 03

marie.meyer@eu.jll.com

Fler lokaler för kontakt


Jones Lang LaSalle AB

Läs mer om Jones Lang LaSalle AB och deras 93 lediga lokaler

www.jllsweden.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 281525

Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB i Alvik

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning