Gustavslundsvägen 34

Kontor, 150 - 415 m2, Stockholm, Alvik

Tillfälle att hyra generös lokal för 15 personer.

Alviks Torg är ett välutvecklat kommunikationsnav med tunnelbana, tvärbana, spårvagn och bussar. Här ges nu möjligheten att skapa ett nyrenoverat kontor med genomgående hög kvalitet i materialval, installationer, ljudkrav med mera.

Lokalen ligger på 3e våningen med ett fint ljusinsläpp med bland annat utsikt över torget. Lokalen har idag en rumsindelad planlösning men då det är de yttre väggarna som är bärande kan man öppna upp och ha ett öppet kontorslandskap. Här finns även pentry samt två wc med dusch.
På grund av brandtekniska skäl går lokalen enbart att anpassas efter 15 personer, hyran är anpassad därefter.

Har man sitt kontor på Alviks Torg så har man nära till de mesta. Här finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller en snabb ostburgare.

Välkommen på visning!

Omgivning

Attraktivt läge vid Mälaren med närhet till sköna promenadstråk och fina friluftsområden.

Kommunikationer

Alviks Torg är ett välutvecklat kommunikationsnav, City når man på 12 minuter med tunnelbanans gröna linje och med bil på cirka 10 minuter. Hit kommer du också med buss, Nockebybanan eller Tvärbanan.

Påfarten till E4an ligger ett stenkast bort, på andra sidan Tranebergsbron och du kommer snabbt till Bromma med flygbussar från Alviks Torg.

Väljer du att ta bilen finns det gott om parkeringsplatser i området och garage finns i huset.

Service

På Alviks Torg finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller en snabb ostburgare. Under våren öppnade även Melanders saluhall med det bästa från fisk och skaldjur till kött och ostar.

Alvik erbjuder även ett flertal träningsmöjligheter och anläggningar så som exempelvis SATS, Salkhallen (tennis, padel, squash) samt ett sjönära läge som erbjuder avkopplande promenadstråk och vacker miljö.

Det finns även ett hotell med internationell standard och stor konferensanläggning. Konfrensrum för upp till 210 personer.


Kontakta annonsör
Linda Strid
08-453 51 11
073-146 31 11
linda.strid@eu.jll.com


Kontakt

Linda Strid Linda Strid
08-453 51 11
073-146 31 11

linda.strid@eu.jll.com

Fler lokaler för kontakt


Jones Lang LaSalle AB

Läs mer om Jones Lang LaSalle AB och deras 31 lediga lokaler

www.jllsweden.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 293249

Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB i Alvik

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning