Gustavslundsvägen 12

Kontor, 1646 m2, Stockholm, Bromma

Alla vägar bär till Alviks Torg som är ett välutvecklat kommunikationsnav med tunnelbana, tvärbana, spårvagn och bussar.

Moderna och representativa kontorsfastigheter som byggdes 1996 och förvaltas av Anders Bodin Fastigheter. Genomgående hög kvalitet i materialval, installationer, ljudkrav med mera.

Kontorslokaler vid Alviks Torg med utmärkta kommunikationer. Tunnelbana, tvärbana och mängder med busser. Lokalen som finns tillgänglig är 1646 kvm och ligger på plan 4 och plan 5. Här har man en fantastisk utsikt över Mälaren.

Har man sitt kontor på Alviks Torg så har man nära till det mesta. Här finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller en snabb ostburgare. Besök gärna alvikstorg.se för närmare information om utbudet.

Välkommen till visning!

Omgivning

Attraktivt läge vid Mälaren med närhet till sköna promenadstråk och fina friluftsområden.

Planlösning

Modern och ljus lokal med flexibel och effektiv planlösning.
Konstruktionen bär främst på ytterväggarna vilket ger stor flexibilitet och gör det enkelt att efter behov anpassa till öppen eller rumsindelad planlösning.

Kommunikationer

Alviks Torg är ett välutvecklat kommunikationsnav och du når City på 12 minuter med tunnelbanans gröna linje och med bil på cirka 10 minuter. Hit kommer du också med buss, Nockebybanan eller Tvärbanan.

Påfarten till E4an ligger ett stenkast bort, på andra sidan Tranebergsbron och du kommer snabbt till Bromma med flygbussar från Alviks Torg.

Väljer du att ta bilen finns det gott om parkeringsplatser i området och garage finns huset.

Service

På Alviks Torg finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller snabb ostburgare.

För den som vill röra på sig finns träningsanläggningar med gym och tennishall.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marie Meyer
08-453 52 03
076-894 45 03
marie.meyer@eu.jll.com


Kontakt

Marie Meyer Marie Meyer
08-453 52 03
076-894 45 03

marie.meyer@eu.jll.com

Fler lokaler för kontakt


Jones Lang LaSalle AB

Läs mer om Jones Lang LaSalle AB och deras 113 lediga lokaler

www.jllsweden.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 277804

Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB i Bromma


Liknande lediga lokaler i Bromma

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning