Gustav III:s Boulevard 50

Kontor, 1600 - 4800 m2, Stockholm, Solna

Spännande arkitektur, oväntad mix av material, miljötänk och en grönskande terrass! Nu bygger vi den femte och sista kontorsfastigheten i Frösunda. Fastigheten blir nio våningar hög med fin utsikt över Brunnsviken och vackra Hagaparken. Plan 2-7 byggs i vit betong i ett reliefmönster av trianglar medan plan 8 och 9 får en bärande konstruktion och fasad helt i trä. Som utsmyckande detalj används mässingsfärgad plåt till de utanpåliggande trapphusen samt ramar in de största fönstren. Den vita betongen tillsammans med mässingsdetaljerna kommer gnistra vackert och karakteristiskt. Fastigheten byggs för att klara nivå LEED Platinum, den högsta miljöklassen inom LEED.   Hjärtat i byggnaden är huvudentréns ljusgård, café och lounge. Byggnaden kommer att ha en väl tilltagen inomhus cykelparkering med omklädningsrum för cykelpendlare. I ljusgården finns också den majestätiska trappan i trä som sträcker sig upp mot fastighetens översta våningar där en stor  takterrass finns. Terrassen ligger i bästa solläge och har fin utsikt mot grönområde och de bostadsfastigheter som finns längst med Gustav III Boulevard. Fastighetens placering vid E4an innebär snabb access in till Stockholm city samt till Arlanda och Bromma flygplats. Dessutom har vi Sveriges bästa skyltläge. Här passerar ca 140 000 fordon varje dag. Därför ingår fasadskyltplatser för de företag som väljer att sitta här..

Omgivning

Frösunda ligger i expansiva Solna och avgränsas av E4:an i öster, av Ritorp i norr, av järnvägen i väster samt av Haga norra i söder. Stadsdelen har en modern, stadsmässig bebyggelse med en blandning av attraktiva arbetsplatser, eftertraktade bostäder, utmärkt närservice, skolor och parker. Över 10 000 personer bor och arbetar i området. Och utvecklingen fortsätter, bland annat med byggandet av Friends Arena i närliggande Arenastaden. I och med JM:s sista etapp bostäder i Norra Frösunda samt vårt eget kontorshus är dock själva Frösundaområdet färdigutvecklat och klart. Kontor och bostäder sida vid sida Genom Frösunda löper Gustav III:s boulevard som ett samlande stråk från vilket man lätt orienterar sig. På ena sidan ligger bostadshusen och på andra sidan kontorsfastigheterna med fasader vända mot E4 och Hagaparken.Blandningen av kontor och bostäder gör att området känns tryggt och levande under hela dygnet. Dagtid finns här ett gemytligt gatuliv och en tilltalande puls som områdets alla invånare bidrar till.

Kommunikationer

Direkt närhet till både E4:an såväl som E18. Detär cirka 5 km till innerstaden och tar ungefär 10 minuter med bil undernormaltrafik. Till Arlanda tar resan cirka 30 minuter. Den som inte reser med bil tar pendeltåget till Solna station alternativt Ulriksdal. Det går även med buss att nå innerstaden eller Solna centrum där även tunnelbana finns. Tvärbanan anluter vid Solna Station.

Service

I närområdet finns flera restaranger och närbutiker och en livsmedelsbutik. Mall of Scandinavia samt Friends Arena på promenadavstånd med mycket stort utbud av restauranger och shopping.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Katarina Boestad
08-566 206 63
070-968 16 63
katarina.boestad@vasakronan.se


Kontakt

Katarina Boestad Katarina Boestad
08-566 206 63
070-968 16 63

katarina.boestad@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 177 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 279347

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i SolnaLiknande lediga lokaler i SolnaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning