Dokument

Planritning

Gustav III:s Boulevard 18

Kontor, 1084 m2, Stockholm, Solna

Ljus och yteffektiv lokal i ett populärt kontorsområde. Möjlighet till fantastiskt skyltläge mot

Flexibel kontorslokal med högt i tak och stora fönster som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Här finns möjligheten att vara med och skapa ett unikt kontor som matchar er och företagets krav och önskemål. Den tekniska standard i fastigheten är hög med bra ventilation och kyla. Lunchrestaurang, postkontor samt omklädningsrum, duschar och bastu finns i huset. Mycket bra skyltläge mot E4:an.

Omgivning

Fastigheten ligger på ett torg i ett område med både kontorsfastigheter och bostadsfastigheter. De flesta husen är byggda på 2000-talet. I närområdet erbjuds ett stort utbud av restauranger, kaféer, barer samt shopping. På andra sidan E4:an ligger stora grönområden för härliga lunchpromenader eller för en löprunda. Ca 9 minuters gångavstånd till Mall of Scandinavia. Promenadavstånd till Radisson SAS Royal Park Hotel där det finns tillgång till hotell, konferensmöjligheter, spa, gym samt restaurang med utsikt över Brunnsviken.

Planlösning

Flexibel planlösning.

Kommunikationer

Stockholm city når du med bil på ca 7-9 minuter. Arlanda nås med bil altenativt med Flygbussen (hållplats i närheten av huset) på ca 20 minuter. Till Bromma flygplats tar det ca 10 minuter med bil. Busshållplats finns strax utanför huset (linje 70 Universitetet-Frösundavik, 515 Odenplan- Sundbybergs station, 176 och 177 Ekerö, Stenhamra - Mörby Station, 156 Danderyds sjukhus-Ulvsunda, 508 Danderyds sjukhus- Karolinska sjukhuset). Solna pendeltågstation vid Mall of Scandinavia når du efter ca 9 minuters promenad. Tar man istället den norra uppgången på stationen är det enbart ca 700 m genom parken och tar ca 6 minuter.

Service

Invid huset finns konditori, lunchrestauranger, livsmedelsbutik, postkontor, bankomat och servicebutiker. Hotell i området.

53755

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Eric Olsson
010-331 13 12
eric.olsson@novire.se


Kontakt

Eric Olsson
Eric Olsson
010-331 13 12

eric.olsson@novire.se

Fler lokaler för kontakt
Novi Real Estate

Läs mer om Novi Real Estate och deras 81 lediga lokaler

novire.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 300380

Liknande lediga lokaler i Solna