Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Gustav III Boulevard 54-58

Kontor, 3500 m2, Stockholm, Solna

Välkommen till Frösunda och stora ytor med många möjligheter. Lokalen är 3500m² fördelat jämt mellan plan 4-5. Till att börja med möts du av en modern och välkomnande entré och därefter av ett trevligt kontorslandskap. I befintlig planritning finns det stor möjlighet för medarbetarna att få eget rum. En annan stor fördel är de fina skyltlägena på fasad som erbjuds det företag som flyttar in här - cirka 140 000 fordon passerar varje dag på E4an! två stycken fasadlägen för skylt ingår i bashyran. För dig som cyklar eller springer till jobbet eller under lunchen finns dusch och omklädningsrum i fastigheten. För träningsfantasten finns anläggningen Puls&Träning i fastigheten samt trevliga Hagaparken för de som hellre tränar utomhus. Goda parkeringsmöjligheter finns både i garage samt på besöksparkering på gatan utanför. För tillfället finns ett förråd om 34 kvm ledigt i fastigheten. Det ligger smidigt placerat direkt vid fastighetens varumottagning.

Omgivning

Husen har ett mycket attraktivt läge intill en rad internationella storföretag som Canon, Sigma, HP och SAS. I området finns också bostäder, butiker och restauranger. Läget utefter E4:an och E18 exponeras mot cirka 140 000 fordon per dygn. Om man vänder blicken mot Brunnsviken finner man Haga- och Nationalstads­parken. I anslutning till parken finns Radisson Hotel, Stallmästaregården, Koppartälten, Haga Forum och Ulriksdals Värdshus.

Kommunikationer

Närhet till både E4:an såväl som E18. Med bil tar de 5 km till innerstaden cirka 10 minuter under normaltrafik. Till Arlanda tar resan cirka 30 minuter. Den om inte reser med bil tar pendeltåget till Solna station alternativt Ulriksdal. Det går även med buss att nå innerstaden eller Solna centrum där även tunnelbana finns. För mer information, besök SL.

Service

I närområdet finns flera restaranger och närbutiker och en livsmedelsbutik.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Albin Lillieberg

070-295 63 07
albin.lillieberg@vasakronan.se


Kontakt

Albin Lillieberg Albin Lillieberg

070-295 63 07

albin.lillieberg@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 166 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 292171

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i SolnaLiknande lediga lokaler i Solna

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning