Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Gustav den III:e boulevard 40-46

Kontor, 468 m2, Stockholm, Solna

Kontor med utsikt över Brunnsviken och härligt ljusinsläpp

Förutom en effektiv och modern lokal i Frösundas bästa läge erbjuder fastigheten garage, gym, omklädningsrum, konferenscenter, bemannad reception, vårdcentral, apotek samt lunchrestaurang.

Omgivning

Fastigheten är belägen i en miljö präglad av både boende och företag, detta ger en härlig atmosfär med levande omgivningar. De intilliggande parkerna Hagaparken samt Ulriksdal erbjuder naturområden runt hörnet. Områdena är perfekta för promenader, jogging eller picknick i det gröna.

Planlösning

Flexibel

Kommunikationer

Fastigheten/lokalen är lätt att nå både med kommunala färdmedel och med bil. Ett flertal bussar trafikerar gatan och Solna pendeltågsstation ligger ca 10 minuters promenad bort. Pendeltåget tar er till Stockholm Central på ca 8 minuter. Läget längs med E4:an gör fastigheten lätt att nå med bil. In till Stockholm City tar bilvägen ca 7 minuter. Arlanda nås med bil på ca 25 minuter. Flygbussarna till Arlanda stannar i Frösunda och sedan en tid går även pendeltåget hela vägen till Arlanda, vilket underlättar för resenärer från hela världen.

Service

Närområdet kring lokalen erbjuder ett stort utbud av service som matbutiker, bank, post och restauranger. I Mall of Scandinavia finner ni ett brett butiks- och serviceutbud med ett flertal restauranger och olika träningsmöjligheter.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Sara Widforss
010-482 71 23
sara.widforss@klovern.se


Kontakt

Sara Widforss Sara Widforss
010-482 71 23

sara.widforss@klovern.se

Fler lokaler för kontakt


Klövern AB

Läs mer om Klövern AB och deras 327 lediga lokaler

www.klovern.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 282603

Klövern AB

Utvalda lokaler från Klövern AB i SolnaLiknande lediga lokaler i Solna

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning