Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Grimstagatan 160-162

Kontor, 164 - 1142 m2, Stockholm, Vällingby

Lager och/eller butiksytan: Lokalen har en stor öppen yta som idag används för handel men som även kan nyttas för lagerverksamhet. Det finns även ett samt antal rum i varierande storlek som kan nyttjas både som kontor och lager efter behov. Lokalen är utrustad med ett pentry samt 3 vanliga wc och en rwc. Lokalen har en tillgänglig entré samt goda in-och utlastningsmöjligheter via lastkaj. Takhöjden upp till undertak är ca 2,70 m och därifrån är det ytterligare ca 30-50 cm upp till betong. Lokalen renoverades 2016 och är i gott skick.

Omgivning

Rogivande natur i omgivningarna med närhet till Kaananbadet och vackra grönområden längs Mälaren och Grimstaskogen med både motionsspår och utegym.

Kommunikationer

Bergslagsvägen är idag den stora trafikleden i området från vilken man lätt når såväl E18 som E20. Inte långt ifrån fastigheten planeras en av Förbifart Stockholms uppfarter att vilket kommer att förbättra tillgängligheten med bil ytterligare. T-bana går till Vällingby Centrum där många busslinjer passerar. Linje 115 från Vällingby Centrum stannar precis utanför huset (hållplats Grimstaskolan) och fortsätter vidare mot Råcksta.

Service

Gångavstånd till Vällingby Centrum och dess gedigna utbud av restauranger, caféer, butiker med mera. Närbutik och pizzerior vid Grimsta torg samt bra serviceutbud i Hässelby Centrum.

Övrigt

Lokalen lämpar sig inte för bilhandel eller bilverkstad. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt. Vänligen respektera fastighetsägarens önskemål om att all kontakt skall tas via mäklaren.


Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 294771

Liknande lediga lokaler i VällingbyHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning