Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Grev Turegatan 30

Kontor, 353 m2, Stockholm, Östermalm

GT30 på Grev Turegatan i Stockholm är mer än bara fina kontor i bästa läge. Det är en inspirerande mötesplats för företag i olika branscher. I GT30 får ni inte bara ett eget kontor för ert företag, utan ni får dessutom tillgång till service i världsklass. Här finns allt från restaurang, worklounge och mötesanläggningar till ateljé, boutiquegym och utomhuskontor. Engagerad personal tar hand om allt från catering och mötesservice, till skjorttvätt och parkering. Och eftersom ni inte behöver ha så många egna mötesrum klarar ni er på mindre kontorsyta än ni annars skulle ha behövt. Våra hyresgäster får helt enkelt allt och lite till.

Omgivning

Fastigheten ligger bara ett stenkast från Stureplan med Sturegallerian och många restauranger. Närbeläget är också Östermalmstorg med saluhallen från 1800-talet. De kollektiva kommunikationerna är goda. Både bussar och tunnelbana finns i närheten.

Övrigt

Fastigheten Repslagaren 29 är belägen på Grev Turegatan i Stockholm. Läget är centralt nära både Östermalmstorg och Stureplan. Omgivningen utgörs av blandad bostads- och kontorsbebyggelse.

Repslagaren 29 bestod tidigare av tre fastigheter, varav en är byggd 1958 och de två andra 1973-74. De slogs dock samman till en gemensam fastighet 1998.

Fastigheten har genomgått flera större renoveringar, den senaste 2014-2016. Då blev fastigheten totalrenoverad från grunden, bland annat för att uppfylla dagens stränga krav på energiförbrukning och miljömässig hållbarhet. I och med denna renovering gjordes också en genomgripande omprofilering av fastigheten som nu förvandlats till en helt ny typ av kontorsfastighet där hyresgästerna har tillgång till ett mycket stort serviceutbud. Bland annat erbjuds receptionsservice, mötesrum i alla storlekar, gym, musikstudios, konferensservice och restaurang med café och bageri.

Den nyrenoverade fastigheten har fått namnet GT30 (efter adressen Grev Turegatan 30), och kan i dagsläget erbjuda allt från hela kontorsplan till enskilda arbetsplatser i kontorslandskap.

ÖstermalmUppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Sofia Lögdahl
08-696 40 87
0708-93 95 17
sofia.logdahl@afafastigheter.se


Kontakt

Sofia Lögdahl Sofia Lögdahl
08-696 40 87
0708-93 95 17

sofia.logdahl@afafastigheter.se

Fler lokaler för kontakt


AFA Fastigheter

Läs mer om AFA Fastigheter och deras 8 lediga lokaler

www.afafastigheter.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 279863

AFA Fastigheter

Liknande lediga lokaler i Östermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning