Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Grev Turegatan 18

Kontor, 20 m2, Stockholm, Östermalm

Nu ges unikt tillfälle att hyra kontorsrum med 2-3 arbetsplatser i ett representativt kontor på Grev Turegatan 18. Nuvarande hyresgäster renoverade hela ytan precis innan inflyttning i november. Med en perfekt blandning mellan det moderna och sekelskifte med bevarade tidstypiska detaljer såsom kakelugnar, stuckaturer och bröstpaneler, sitter du i en mycket charmig miljö. Här finns en bra mix av kontorsrum, konferens- och mötesrum, samt modernt kök och badrum inklusive dusch och tvättmaskin. På en av Stockholms bästa adresser sitter du med närhet till precis allt.

Omgivning

På Grev Turegatan ligger butiker med de mest prestigefyllda internationella modevarumärkena och det bästa inom svenskt mode sida vid sida med de mest framträdande företagen inom bank och finans samt de mest kända advokatbyråerna. Utmärkt läge nära citypulsen vid såväl Stureplan som Norrmalmstorg.

Övrigt

Mycket goda kommunikationer ett stenkast ifrån Östermalmtorgs T-banestation. Flertalet busslinjer trafikerar i närheten, bland annat linje 2. Spårvagnslinje 7 går från Nybroplan.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Wetterstrand
0707-696906
hanna@newproperty.se


Kontakt

Hanna Wetterstrand Hanna Wetterstrand
0707-696906

hanna@newproperty.se

Fler lokaler för kontakt


New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 144 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 293942

Utvalda lokaler från New Property Group AB i Östermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning