Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Grev Turegatan 18

Kontor, 240 m2, Stockholm, Östermalm

Nu ges tillfälle att hyra ett representativt kontor på Grev Turegatan 18. Lokalen har generös takhöjd och bevarade tidstypiska detaljer. En perfekt blandning mellan sekelskiftescharm och moderna kontorslokaler. Våningsplanet har 5 rum i fil som vetter ut mot Grev Turegatan samt 3 stycken kontorsrum/konferensrum i varierande storlek mot innergård. Ett rymligt pentry med matplats för 8 personer. Planlösningen erbjuder en bra mix med representativ storrum/mötesrum med kakelugnar, stuckatur och bröstpaneler samt möjligheten till sittningar i storrum med effektiva arbetsplatser.

Omgivning

På Grev Turegatan ligger butiker med de mest prestigefyllda internationella modevarumärkena och det bästa inom svenskt mode sida vid sida med de mest framträdande företagen inom bank och finans samt de mest kända advokatbyråerna. Utmärkt läge nära citypulsen vid såväl Stureplan som Norrmalmstorg.

Övrigt

Mycket goda kommunikationer ett stenkast ifrån Östermalmtorgs T-banestation. Flertalet busslinjer trafikerar i närheten, bland annat linje 2. Spårvagnslinje 7 går från Nybroplan.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Philip Segenäs
0735-433010
philip@newproperty.se
David Werner
0733-849840
david@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i ÖstermalmLiknande lediga lokaler i Östermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning