Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Greta Garbos väg 13

Kontor, 350 - 726 m2, Stockholm, Solna

Kontor om ca 350-726 m² enligt fastighetsägaren. Hela den vakanta kontorsytan är ca 726 m² men lokalen går att dela av. Det går exempelvis att hyra ca 350 m² (den ena flygeln), ca 376 m² eller hela ytan om ca 726 m².

Omgivning

I Filmstaden erbjuder en mix av bostäder, kontor och kommersiell service vilket skapar en levande miljö både dag- som kvällstid. Området känns lite som en småstadsidyll och här finns bland annat den välbesökta restaurangen Regissörsvillan med förstklassig mat och uteservering sommartid. Vid Filmstadens pampiga entré ligger Portvaktsstugan med våffelcafé. Det är också nära till natursköna områden så som Ulriksdals slott, Slottsparken vid Edsviken, Hagaparken & Bergianksa trädgården samt vackra Brunnsviken.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med närhet till tunnelbana, bussar och pendeltåg. Närmaste tunnelbanestation är Näckrosen och ligger ett stenkast från fastigheten. Flertalet busslinjer trafikerar området och det är ca 10 minuters promenad till pendeltågsstation. Husets varmgarage gör denna lokalisering attraktiv även för den bilburne.

Service

I närområdet finns ett stort antal restauranger, caféer och träningsanläggningar, Ica, biograf. frisör, skrädderi/kemtvätt med mera. Det är inte mer än ca 15 minuters promenadväg till Mall of Scandinavia, nordens störta och modernaste galleria som vunnit pris som stockholmarnas favoritcentrum.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anna Johansson
0732-53 46 12
anna@lokaldirekt.se


Kontakt

Anna Johansson Anna Johansson
0732-53 46 12

anna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 295071

Liknande lediga lokaler i SolnaHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning