Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Götgatan 22

Kontor, 2698 m2, Stockholm, Södermalm

Besök S:t Pauls hemsida för all information: http://stpaul.live.jll.com.

Med en totalrenovering av vår befintliga fastighet i bästa läge bildas en ny entré till Södermalms puls. Vid korsningen Götgatan och Sankt Paulsgatan erbjuder vi nu ett exceptionellt läge för kontor, butiker, caféer och restauranger.

S:t Paul kommer att erbjuda två totalrenoverade kontorsplan med öppen och flexibel planlösning. Samtliga tekniska installationer uppgraderas och möjliggör effektiva kontorsytor med modern klimatkomfort. Ytskikt och inredningsdetaljer är av genomgående hög standard och medger även valfrihet gällande materialval, kulörer och utformning. Här kan ditt företag skapa sitt eget drömkontor!

Besök S:t Pauls hemsida för all information:

http://stpaul.live.jll.com.

Omgivning

Söder och Götgatsbacken är ett uppskattat kontorsläge med mycket karaktär och närhet till allt. St Paul är belägen i korsningen Götgatan/Sankt Paulsgatan med adress Götgatan 22A. Här sitter ditt företag mitt i Söders puls, men i ett skyddat läge. Delar av kontorslokalerna vätter mot lugna trevliga innergårdar, medan andra blickar ut mot Götgatans liv och rörelse.

Kommunikationer

Med Slussens tunnelbaneuppgång strax utanför dörren ligger St Paul nära till allt för såväl anställda som besökare. Att promenera till Slussen tar ca två minuter och därifrån nås resten av Stockholm via tunnelbana och buss. För cyklister kan fastigheten erbjuda väl tilltagen cykelparkering i garaget.

Service

Ljunggren eller Gondolen. Il Tempo eller Akkurat. Söderhallarna eller Oliwer Twist. I det här läget saknas aldrig restaurangalternativ för vare sig lunchen eller AWn. Och all tänkbar service finns på någon minuts avstånd från entrén, oavsett om du behöver uppsöka frisör, läkare, gym eller något annat som vardagen kräver.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Theodor Jarnhammar
070 340 77 50
theodor.jarnhammar@eu.jll.com


Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB i Södermalm


Liknande lediga lokaler i Södermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning