Glasfibergatan 6

Kontor, 688 m2, Stockholm

Ta chansen! Härligt kontor i sällsynt bra läge.

Vår fastighet i Älvsjö ligger ett stenkast från city. Här får ni närhet till naturen och blir grannar med en spännande blandning av företag och entreprenörer med högt kunskapsinnehåll. Här är det lätt att fokusera, samtidigt som läget är mycket strategiskt med fantastiska kommunikationer till resten av Stockholm.

Fastigheten är modern med goda ljusinsläpp och flexibel planlösning. Vi kan därför skräddarsy ytor som passar ditt företag exakt. All teknik som ventilation, hissar och el är mycket modern och effektiv.

Omgivning

I denna unika stadsdel växer villaidyllen ihop med moderna lägenheter och verksamhetslokaler men behåller samtidigt närheten till fantastiska grönområden.

Trots att fastigheten ligger i Älvsjös centralaste del finns det gott om naturområden i närheten. Precis intill ligger Solbergaskogen, perfekt för lunchmotion eller promenadmöten! På ett lite längre avstånd finns Långbro som erbjuder fler promenadstråk, badplats samt en härlig park.

Planlösning

Välkommen till ert nya kontor med öppen planlösning med gott om ljusinsläpp. Här har ni möjlighet att anpassa ytor och storlek efter just era behov.

Kommunikationer

Med Buss och pendeltåg 5 minuters promenad till Älvsjö station. Älvsjö station är en knutpunkt söder om Stockholm. Här finns gott om bussförbindelser med täta avgångar till Gullmarsplan, Skärholmen , Skarpnäck med flera. Från Älvsjö station går även pendeltåget som tar dig till Stockholm City på 10 minuter.

Med Bil 15 minuter till City via snudd på anslutande E4 och E18.

Service

Vid Älvsjö station finns ett mindre centrum med all tänkbar service, bland annat bank, vårdcentral, gym, apotek, butiker samt Nordens största samlingsplats Stockholmsmässan som har 1,5 miljoner besökare om året.
I Älvsjö hittar ni även Michelinkrogen Aloe, Rinos Bodega , Långbro värdshus samt det mysiga caféet Fru Marias Bak.

Kontakta annonsör
Vane Kostovski
072-397 17 07
vane.kostovski@profi.se


Kontakt

Vane Kostovski
Vane Kostovski
072-397 17 07

vane.kostovski@profi.se

Fler lokaler för kontakt
Profi

Läs mer om Profi och deras 64 lediga lokaler

www.profi.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 300512

Utvalda lokaler från Profi

Liknande lediga lokaler