Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Gesällvägen 23-35

Kontor/Kontor/Kontor, 10500 - 24000 m2, Stockholm, Sundbyberg

Sundbypark - Forma ditt eget hus
I Sundbypark har vi möjlighet att bygga det hus din verksamhet drömmer om. Vi skräddarsyr kontor, laboratorium, tillverkningslokaler och allt annat du och ditt företag behöver.

Sundbyparks företagsområde kommer att bestå av 6-8 byggnader om sammanlagt 25 000 kvadratmeter.

En kort promenad är vad som krävs för att nå Sundbypark från närmsta buss- och T-banestation (Hallonbergens centrum). Närmaste pendeltågsstation når du på tio minuter med buss från Hallonbergen.
För ytterligare information se: www.skanska.se/sundbypark

Omgivning

Harmonisk miljö och trevliga grannar
Med utblick över en anlagd park med promenadvägar, gräsmattor och en rogivande damm får du och dina medarbetare tillgång till en mycket stimulerande och energigivande miljö. Dessutom får du många trevliga grannar. Sundbybergs kommun och Xylem (före detta ITT Water & Wastewater) är organisationer som redan upptäckt möjligheterna i Sundbypark.

Kommunikationer

Goda kommunikationer
Förutom de utmärkta möjligheterna att nå Sundbypark med bil, finns ett flertal busslinjer. Det tar dessutom bara några minuter att gå till Hallonbergens T-banestation.

Med den blå linjen från Centralen tar du dig till Hallonbergens Centrum på cirka 13 minuter. Sundbypark trafikeras även av ett flertal busslinjer som bland annat tar dig till och från Danderyd, Sundbyberg och Vällingby.

Service

Service i närområdet: Apoteket, Coffeehouse by George, Nautilus Gym, PrisXtra, Hornbach, Coop Extra och Ursviks motionsgård är några exempel på den närservice som finns.

Övrigt

Grönt i fokus
Allt byggs enligt Skanskas princip om optimal samverkan mellan låg klimatpåverkan, låga livscykelkostnader, flexibilitet och enkelhet. Huset kommer minst att klara LEED Gold och Miljöbyggnad. Det innebär bland annat en lägre energikostnad och bättre luft i huset.11980

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Maria Ronvall
010-4481681
0703-566446
maria.ronvall@skanska.se


Skanska Fastigheter Stockholm ABHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning