Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Gävlegatan 22

Kontor, 786 m2, Stockholm, Hagastaden

Industricharm i ett av Stockholms mest attraktiva lägen i Hagastaden

Nu finns det möjlighet att hyra en effektiv kontorslokal i ett av Stockholms mest välbevarade industrihus från 30-talet.

Omgivning

Välkomna till Stockholms nya stadsdel Hagastaden. Förutom att bli en urban mötesplats med spännande destinationer ska Hagastaden även bli världens främsta kluster inom Life Science. Företagande, forskning, utbildning och entreprenörskap mixas med bostäder, attraktiva mötesplatser och svårslagen service för en levande stadsdel. I gränslandet mellan Vasastaden och Hagastaden, finns Atrium Ljungbergs fastigheter. Äldre industrikaraktär blandas med toppmoderna kontor och du tar dig enkelt hit oavsett färdmedel. Mixen av natursköna omgivningar och stadspuls gör det lätt för både personal och kunder att trivas

Planlösning

Lokalens utformning gör att den lämpar sig bra för en öppen planlösning vilket ger en luftig utformning även vid täta möbleringsalternativ.

Kommunikationer

Mycket strategiskt läge med direktanslutning till E4/E20 som gör att du snabbt tar dig in och ut ur stan. Tunnelbanan (station Sankt Eriksplan) ligger en kort promenad bort och här finns även Karlbergs pendeltågsstation, flygbussar och flertalet bussar inom kort gångavstånd. Citybanan öppnar en uppgång på Dalagatan redan 2017 som bara är ett stenkast bort. Det planeras även för en tunnelbanestation mitt i Hagastaden som väntas vara klar ca 2025.

Service

I dagsläget hittar du här ett gediget serviceutbud med all förväntad service såsom restauranger, livsmedelsbutiker, gym, systembolag, apotek etc. Området är under stor utveckling och inom snar framtid kommer du att hitta nya spännande koncept blandat med ett kvalitativt serviceutbud som är tidsbesparande och underlättar vardagslivet. Klädbutiker, second-hand, caféer & restauranger, delikatessbutiker, frisörer samt mat och inredningsbutiker är exempel på innehåll som du finner härUppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Stina Kullman
070-927 60 38
stina.kullman@atriumljungberg.se


Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Hagastaden


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning