Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Gasverket - Norra Djurgårdsstaden

Kontor, 3500 m2, Stockholm

Nu finns det möjlighet att hyra det gamla Reningshuset. Lokalerna iordningställs gemensamt med hyresgästen i samband med ombyggnation av huset. Huset erbjuder höga takhöjder och en bred huskropp. Huset är mycket lämpligt för t ex kreativa företag såsom reklam, media men även företag som har kombination av showroom och kontor.

Med byggandet av Norra Djurgårdsstaden, ett av de största stadsutvecklingsprojekten i Europa, sätts det gamla industriområdet i ett helt nytt sammanhang. Nu planeras för nästa fas där innerstadens energi ska återföras till området i utvecklingen av den nya stadskärnan Gasverket. Ferdinand Bobergs vackra tegelbyggnader kommer sätta tonen för upplevelsen av Gasverket, som inte bara aspirerar på att bli ett stadsdelscentrum utöver det vanliga för de boende i Norra Djurgårdsstaden, utan även en levande destination för alla stockholmare. Gasverket ska utgöra en scen för kreativa och innovativa verksamheter som appellerar till alla våra sinnen.

Omgivning

Närheten till Hjorthagen, olika grönområden samt Värtahamnen.

Kommunikationer

Närmsta t-bana är Ropsten, röd linje. Buss 55 och 73 går även förbi här. SL planerar även för en ny stomlinjebuss (blå bussarna)

Service

Här ska ges utrymme för såväl ett fungerande vardagsliv med bibliotek, service och handel i området, som en besöksdestination med multispelsscen, ett unikt hotellkoncept och spårvägsmuseum.Med butiker och restauranger i markplan, service och kontor en trappa upp och med bostäder på toppen, kommer Gasverket vara ett område i ständig rörelse där boende, arbetande och besökande utifrån ges förutsättningar för oväntade möten.


Kontakta annonsör
Catia Johansen Sangberg
0734-39 26 43
catia@newoffice.se


Kontakt

Catia Johansen Sangberg Catia Johansen Sangberg
0734-39 26 43

catia@newoffice.se

Fler lokaler för kontakt


New Property Group AB

Läs mer om New Property Group AB och deras 100 lediga lokaler

www.newproperty.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 277483

Utvalda lokaler från New Property Group AB

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning