Gamla Brogatan 9

Kontor, 340 m2, Stockholm, City

Vacker sekelskiftesbyggnad mitt i centrala Stockholm med stora och ljusa kontorsytor, stuckatur i tak och generösa fönsterpartier.

Mitt i centrala Stockholm belägen i en vacker sekelskiftsbyggnad hittar du denna rymliga och ljusa lokal om 340 kvm. Bästa tänkbara läge när det gäller kommunikationer och service. Lokalen som sträcker sig över hela våningsplanet har fått behålla sin sekelskiftecharm med takstuckaturer, trägolv, vackra innerdörrar och fönsternischer som ger ett vackert ljusinsläpp. Lokalen totalrenoveras i samband med kontraktsskrivning, vilket möjliggör för tillträdande hyresgäst att påverka planlösning och utformning av kontoret.

Omgivning

Lokalen är beläget mitt i hjärtat av Stockholm City med stort utbud av affärer och restauranger, samt närhet till all tänkbar kommunikation.

Planlösning

Stora sekelskiftsrum i fil med flera fönsterpartier som vetter ut mot Hötorget. Kontorslokalen är beläget på hela våningsplanet och har ett hörnläge ut mot Gamla Brogatan och Slöjdgatan. Kontorslokalen innefattar stort kök, två toaletter, flera kontorsrum och konferensrum.

Kommunikationer

All tänkbar kommunikation (innerstadsbussar, tunnelbana, Arlanda express och pendeltåg) ligger precis intill fastigheten.

Service

Fastighetsområdet City/ Adam & Eva har ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig service.

12307

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Catarina Lennartsson
072-092 02 97
catarina.lennartsson@al.se


Kontakt

Catarina Lennartsson
Catarina Lennartsson
072-092 02 97

catarina.lennartsson@al.se

Fler lokaler för kontakt
Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 75 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 304496

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i City

Liknande lediga lokaler i City