Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Gamla Brogatan 9

Kontor, 192 m2, Stockholm, City

Här sitter du mitt i city i ett utav Stockholms absolut mest centrala lägen. Närheten till T-centralen medför optimala kommunikationsalternativ och största utbudet av shopping, restaurang och service i direkt anslutning till lokalen. Dessutom ligger den på översta plan med utsikt över stan.

Omgivning

Hötorget är en av Stockholms mest levande platser med all tänkbar service i den direkta närheten. Förutom traditionell shopping finns även Hötorgets kända torgmarknad. Här finns ett brett matutbud med restauranger och food courts såsom Hötorgshallen och Kungshallen med ett något för alla smaker.

Planlösning

Charmig våning med både öppna ytor och rum.

Kommunikationer

Gamla Brogatan ligger intill Hötorgets tunnelbanestation och enbart några minuter ifrån T-centralen. Utöver tunnelbana och pendeltåg finns ett stort antal busslinjer från Hötorget och T-centralen. Bättre kommunikationer går inte att hitta!

Service

Här finns all tänkbar service, shopping, gym, hotell och många trevliga restauranger att välja mellan.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Magnus Landvik
072-216 54 19
magnus.landvik@al.se


Kontakt

Magnus Landvik Magnus Landvik
072-216 54 19

magnus.landvik@al.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 46 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 298255

Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i City


Liknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning